Menu Premium
Loading...

Sekiro: Shadows Die Twice Discussie: “Soulsborne in een oosters sausje”

26/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment is eindelijk daar: De nieuwste game van From Software is uit! Sekiro: Shadows Die Twice gaat vele spelers de dood in jagen en als het moet twee keer. Grote liefhebbers van de Soulsborne games Skate en Steven hebben even moeten wachten, maar zij kunnen zich eindelijk vastbijten in dit moeilijke spel. Fan aan de zijlijn JJ ondervraagt de veteranen of From Software een parel heeft afgeleverd of dat Sekiro tegenvalt. Bekijk het in de Sekiro: Shadows Die Twice Discussie: “Soulsborne in een oosters sausje”!

From Software daagt ons uit

Iedereen die een Soulsbourne game heeft gespeeld, weet één ding zeker: deze spellen zijn frustrerend moeilijk. Je handje wordt niet vastgehouden, eerder uit de kom gerukt. Sekiro is hier niet anders in, want je dood maken doet het spel wel. Ze geven je zelfs de optie om éénmaal op te staan nadat je in het stof hebt gebeten. Deze meevaller lijkt een indicatie dat het spel meer casual is gemaakt, toch is dit niet het geval. Het tempo van de combat is een stuk hoger. Waar in de voorgaande games het slim was om te wachten tot de vijand een aanval mist om dan een paar tikken uit te delen, moet je in dit spel juist blijven aanvallen. Toch moet je wel opletten, want als je de inkomende aanvallen niet afslaat, kan je gedag zeggen tegen de helft van je health bar.

Sekiro ruilt ridders in voor samoerai

De voorgaande spellen van From Software speelden zich vooral af in werelden die geïnspireerd waren door fantasy en middeleeuwse elementen. Sekiro is echt een Japanse game met Shinobi, Samoerai en katanas. Dit is niet alleen te zien aan de locaties, maar ook aan het verhaal en de presentatie. Je kan de game bijvoorbeeld met Japanse stemmen spelen en er zijn veel elementen uit de Japanse spiritualiteit.

Wil je weten wat Steven, Skate en JJ van de game vinden? kijk dan de Sekiro: Shadows Die Twice Discussie: “Soulsborne in een oosters sausje”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch