Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over troefkaart die Xcloud heet & Guillemot wil zelf Ubisoft kopen

10/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdagochtend staat bij Gamekings doorgaans voor de Peepshow. Boris en JJ nemen samen de zakelijke ontwikkelingen binnen de gamesindustrie door. En ook de afgelopen week was het af en toe goed mis in de industrie. In deze gloednieuwe editie van de Peepshow gaat het onder andere over hert grote lek rond Skull & Bones, Xboix speelt troefkaart Xcloud uit, de klantonvriendelijkheid van YouTube en natuurlijk de voortdurende problemen bij Activision/Blizzard. Je ziet en hoort het allemaal in de Peepshow van dinsdag 10 mei 2022.

FTC doet een vooronderzoek naar de overname van Bungie door Sony

De ontwikkelaars achter The Stanley Parable krijgen niet echt hulp van de YouTube support team. Tot ze iets anders naar hen tweetten. Waar dat over gaat? Dat hoor je zo. Verder was het ook de afgelopen week onrustig rondom Activision/Blizzard. Ze zijn aangeklaagd door een groot pensioenfonds omdat ze er naar hun zeggen de veroop aan Microsoft doorheen hebben gejaagd. Daardoor is de verkoopprijs te laag geworden. En dat kan strafbaar zijn. De details over dit zoveelste deel uit de saga rond Bobby Kottick en de zijnen hoor je zo van Boris en JJ. Verder lijkt het er op dat FTC een vooronderzoek aan het doen is naar de overname van Bungie door Sony. Waarom is dat en is er een kans dat er onregelmatigheden aangetroffen worden?

Strikte NDA telt blijkbaar niet voor iedereen bij technische test van Skull & Bones

Tot slot hebben de heren het over Ubisoft en Xbox.  Xbox stelt Fortnite gratis beschikbaar via Xcloud. Is dit de start van het uitspelen van een nieuwe troefkaart in de strijd om de gamer? De service komt binnenkort ook beschikbaar op SmartTV’s van Samsung. Gewoon simpel via een app en dan controller aansluiten en spelen maar. Daarnaast hebben we over Skull & Bones. De piratengame van Ubisoft. Twee weken geleden was er een technische test waarin bepaalde gamers los konden gaan in de game. Voor hen goldt een strikte NDA opdat ze dat niks aan de buitenwereld toonde. De NDA bleek echter zo lek als een mandje. Wat zijn de gevolgen? Dit en meer zie en hoor je in deze editie van de Peepshow.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch