Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over ‘einde’ E3, band Ubisoft en Xbox & games van 500 uur

11/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe Peepshow. Het item waar JJ en Boris altijd flink discussiƫren over alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd in de game-industrie. Vandaag hebben de twee heren het over de E3 van 2022, Ubisoft+ en de Xbox Game Pass, de lengte van games en nog veel meer. Het beloofd zoals altijd een bevlogen discussie te worden. Je ziet het allemaal in deze editie van de Peepshow.

Gaan we ooit nog naar de E3?

We gaan het in deze editie van de Peepshow onder meer hebben over de lengte van games. Want worden de games niet te lang? En wanneer is een game te lang? De ontwikkelaar van Dying Light 2 is naar buiten gekomen met nieuws over de lengte van hun game. En die bedraagt maar liefst 500 uur. Dan heb je het spel echt 100% uitgespeeld. Is dat te lang? Daarnaast is er bekend geworden dat de E3 van 2022 wederom offline niet door gaat. En een online versie is nog niet aangekondigd. Hoe kijken wij naar deze ontwikkelingen? Gaan we ooit nog naar LA voor de E3? Hadden we deze mededeling al zo vroeg verwacht? En dit zijn niet de enige onderwerpen waar we het vandaag over gaan hebben.

Gaat Ubisoft+ uiteindelijk ook naar de Xbox Game Pass?

Ubisoft maakte de afgelopen week bekend dat Ubisoft+, de game subscription service voor hun eigen games, naar de Xbox komt. Voorheen was dit alleen op de PC verkrijgbaar. Is deze move echter een voorbode voor meer? Krijgen we binnenkort een Franse move naar de Xbox Game Pass? Je gaat in deze video horen over hoe Boris en JJ erover denken. En wat zijn de gevolgen voor Playstation? En hoe zit het met de E3? Dit jaar wederom geen offline versie en dus geen reisje naar de VS. Gaan we ooit nog naar LA toe voor deze beurs of is dit klaar? Je gaat het allemaal zien en horen in deze gloednieuwe editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch