Menu Premium
Loading...

GK Journaal: flirt Ubisoft & Game Pass + Logan Paul’s fake Pokémon Cards

06/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe editie van het GK Journaal staat voor je klaar. Om je op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen in de gamesindustrie. Op deze donderdag hebben we vier stukken nieuws voor jullie verzameld. Zo gaan we het hebben over de komst van de PlayStation VR2 en de aankondiging van Horizon VR Call of the Mountain. We hebben het ober de openlijke flirt van Ubisoft met Xbox Game Pass. En we kijken naar een opmerkelijke move van YouTuber Logan Paul. Hij heeft namelijk zijn geld misschien niet echt slim uitgegeven. Je ziet het allemaal in het GK Journaal van donderdag 6 januari.

Brengt Ubisoft zijn service straks naar de Game Pass

Zoals eerder vermeld hebben we het vandaag onder andere over Ubisoft. Er verschenen op woensdag opeens wat cryptische tweets online. Tweets die sommigen deed vermoeden dat Ubisoft + naar de Xbox Game Pass zou komen. Klopt dat verhaal? Of zit het anders? Verder hebben we het over Logan Paul en Pokémon kaarten. Hij heeft een aantal miljoenen uitgegeven aan eerste editie Pokémon kaarten. Iets wat ie wel vaker doet. Maar zijn de bestelde boxen wel echt? Kenners zeggen van niet. En dan zou dit een erg dure grap maken…

Horizon Call of the Mountain is een van de eerste titels voor PS VR 2

Dan is daar de officiële aankondiging van de PlayStation VR2. Dinsdag riepen we in het GK Journaal al dat wij het vermoeden hadden dat het apparaat in mass production was, en nu weten we het zeker. Inclusief de specs. De feestelijke aankondiging op de CES 2022 ging ook nog eens gepaard met een mooie reveal. Namelijk die van Horizon Call of the Mountain. Neerlands trots. Meer details daarover hoor je in deze video. Dit en nog veel meer zie en hoor je in deze nieuwe editie van het GK Journaal. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch