Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over NFT’s in games, ellende bij Bungie & PC games voor 70 euro

14/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om te gaan discussiëren over alles wat er te laatste tijd binnen de gamesindustrie op zakelijk gebied is gebeurd. Ook vandaag schuift Skate aan, aangezien Boris op vakantie is. En Skate is altijd in voor een lekkere discussie. De twee hebben het vandaag bijvoorbeeld over NFT’s en dan met name over die van Ubisoft. En dan wordt het link voor Skate aangezien hij van Rainbow Six Siege houdt. Gelukkig zijn de NFT’s nog niet in die game aanwezig, maar ze zitten al wel in Ghost Recon Breakpoint. En je moet er nog flink voor gamen ook om er voor in aanmerkingen te komen. Verder hebben de twee het over Final Fantasy VII Remake dat eindelijk naar de PC komt maar wel tegen een voor de PC nieuwe prijs. En dat valt niet bepaald lekker binnen de community… 

Prijsverhoging van Final Fantasy VII Remake op de PC niet goed ontvangen

Het lijkt er nu echt op dat Final Fantasy VII naar de PC komt. Toch zijn de fans allesbehalve blij. Op de EPIC Game store was namelijk te zien dat de game 70$ kost. En dat is ongekend hoog voor een PC-game. Hoe komt dat en hoe denken JJ en Skate daar over? Square Enix voelde in ieder geval nattigheid want de prijs is opeens verdwenen. Maar gaat dit ook betekenen dat de prijs naar beneden gaat of blijven die 70 keiharde dollars staan?

Ghost Recon Breakpoint eerste grote game met NFT’s aan boord

JJ en Skate hebben het verder over Ghost Recon Breakpoint. Het is de eerste grote game die de mogelijkheid creëert van het gebruik van NFT’s. NFT is de mogelijkheid van digitale waarde in videogames. Het is een soort crypto, maar dan met in-game voorwerpen. Is dit echt de toekomst van gaming? Tast het de game zelf aan en moeten we dit willen? Verder gaan de twee heren het hebben over de streaming wereld. Over de vraag of streamen echt werk is? Shroud met 10 miljoen volgers denkt in ieder geval van niet. Hoe denken JJ en Skate daar over? Dit en nog veel meer zie en hoor je in een nieuwe editie van de Peepshow. 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch