Menu Premium
Loading...

Ghost Recon: Breakpoint Review – Kopen, budgetbak of slopen?

10/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ghost Recon: Breakpoint is sinds vorige week speelbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Jelle, Boris en Skate hebben voor de Premium-bazen al een uitgebreide discussie opgenomen, maar nu is het tijd voor een beknopte review. In tien minuten nemen de heren de sterke en zwakke punten van de game met je door. Kort maar krachtig dus!

Vechten tegen wapenbroeders in Ghost Recon: Breakpoint

Of je het nou leuk vindt of niet, het zal moeten. Volgens Ubisoft vecht je tegen de zwaarste tegenstanders ooit, de Wolves. Of dit ook daadwerkelijk zo is hoor je in de review en in de discussie. Feit is wel dat alles vanaf het begin al niet volgens plan gaat. Je begint in een helicopter die wordt neergeschoten. Het eiland waar je op beland is in verkeerde handen gevallen.

De handen van de Wolves. Zij zijn een voormalig Amerikaanse legereenheid, waarvan gezegd kan worden dat ze goed getraind zijn. Gelukkig ben jij dat ook en weet jij hoe je moet overleven als alles niet volgens plan gaat. Maar je bent wel gewond en dus op jezelf aangewezen. Het is desondanks aan jouw om erachter te komen waarom je voormalige wapenbroeders verraad hebben gepleegd.

Overleef achter vijandelijke linies

Een echte Ghost dus. Want je bent ten slotte op een eiland dat gecontroleerd wordt door mensen die deze controle eigenlijk niet moeten hebben. En je moet uitkijken, want nu kan je Ghost ook gewond rake, wat weer gevolgen heeft voor je mobiliteit. En mobiliteit is key, zeker als je in een gebied zit waar je omringt bent met vijanden. De game is speelbaar in singleplayer, maar leent zich ook uitstekend voor co-op en multiplayer. Aan jouw de keuze op welke manier je de game het liefst speelt. Content en optie te over in ieder geval. Daar bestaat geen twijfel over.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch