Menu Premium
Loading...

PC Master Race #7 – Over modulaire en crypto gaming laptops & toekomst VR

13/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een gloednieuwe aflevering van PC Master Race! Die dit keer voor het eerst live gestreamed werd en waar je dus een extra dynamiek vanuit de community kan verwachten. In deze nieuwe aflevering gaan Koos, Daan en  Steven je bijpraten over modulaire laptops, gaming laptops die bevorderd worden voor crypto-mining en de toekomst van VR! Ram maar op de Play button.

Hebben modulaire laptops de toekomst?

Ben jij ook zo klaar met het saaie uiterlijk van je laptop? Dan is een modulaire laptop wellicht wat voor jou! Dankzij de toevoeging van modulariteit aan je laptop, kun je de buitenkant van je laptop aanpassen zoals je zelf wilt. Duurzaamheid is hierin natuurlijk the name of the game. het is 2021 immers. Door de buitenkant van je laptop op te pimpen als de tijd rijp is, kun je nog steeds dezelfde laptop gebruiken. Het blijft immers nog steeds een flinke investering om je laptop aan te schaffen, maar op deze manier kun je er wel héél lang mee doen. Want we hebben het allemaal wel eens gehad dat we een nieuw toetsenbord of behuizing nodig hadden, maar op deze manier is dat geen probleem meer! Nu alleen nog hopen dat de software wél naar behoren blijft werken.

Crypto-mining op gaming laptops

Ben jij in het bezit van een gaming laptop? En heb je een interesse in crypto? Dan kan dat. Waar ROG nog wat terughoudend was, daar ging MSI al actief aan de slag met een crypto-mining experiment. In deze post vast te lezen hoe het bedrijf eerst een korte introductie geeft over crypto-mining en vervolgens door gaat over de laptop. Producenten en kenners van laptops denken beide dat de high end laptops best goed gaan zijn als het gaat over mining. Met een Intel Core i9 10980HK processor én een GeForce RTX 3080 videokaart mag je dat ook wel verwachten. Maar is dit wel slim en moeten we dit wel willen nu de chips zo schaars zijn? Cryptominers hebben er meer voor over dan gamers. Koos, Daan en Steven hebben alle info bij de hand en dit en nog veel – veel – bespreken. Dit keer, met behulp van de chat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch