Menu Premium
Loading...

PC Master Race #6: Het belangrijkste nieuws van de CES 2021

16/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De show voor PC liefhebbers is terug na een korte winterslaap. Host Koos gaat samen met zijn vaste sidekick Steven en gast Vasco in op het belangrijkste nieuws rondom PC. Zo bespreken Koos, Steven en Vasco in deze editie onder andere: AMD Ryzen, Intel, Gaming Monitoren, Windows die zijn eigen ARM chips gaat maken, Nividia en Razer. Oftewel, het wordt een bomvolle CES 2021 editie van PC Master Race.

Veel nieuws rond CES 2021

Deze week was CES 2021. De mensen die ons op Twitch in de gaten hebben gehouden, hebben ons misschien de ROG presentatie hebben zien streamen. Maar dat is niet het enige wat er is gebeurd. Zo heeft AMD een nieuwe details naar buiten gebracht over de Ryzen 7 5800U mobile processor en de Ryzen HX series. Ook Intel was actief op CES 2021 en vertelde daar voluit over de 11th Gen Intel Core H-Series, de 11th Gen Desktop Series en Alder Lake. Ook Nividia en Razer speelden een rol bij CES 2021. Maar natuurlijk gaan we hier niet alles spoilen. Om te zien wat de CES volgens de drie heren voor opmerkelijk nieuws bracht, klik op de Play button en geniet van de nieuwste editie van PC Master Race.

Laten we het hebben over gaming monitoren

Steeds vaker wordt de vraag gesteld: TV of monitor? Sterker nog, wij hebben een poosje geleden ook een item gemaakt waar wij keken naar de beide opties. Ook op CES 2021 werd er in gegaan op de nieuwste gaming monitoren. Koos zag een aantal monitoren die hij samen met Steven en Vasco wil bespreken. Het betreft de LG UltraFine OLED Pro, ASUS ROG Strix XG43UQ en de ASUS ROG Swift PG32UQ. Natuurlijk worden er nog veel meer onderwerpen in deze editie van PC Master Race besproken. Want de CES van 2021 zat vol met nieuws. Vandaar dat we even hebben gewacht met het opnemen en uitzenden van deze editie van PC Master Race.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch