Menu Premium
Loading...

ASUS ROG toont op CES 2021 gaming laptops met 3080 aan boord

13/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dinsdagavond deden we op ons Twitch-kanaal iets ‘ nieuws’. Nieuw in de zin dat we voor het eerst in het bestaan van Gamekings een presentatie van een PC-producent live uitzonden en omlijsten met een voor- en een nabeschouwing. Nu brands als ASUS ROG, HP Omen en MSI steeds meer optreden als een soort PlayStation of Xbox, maar dan met de PC/laptop als ‘console’, leek ons de tijd rijp. En gelukkig was de presentatie die ROG op de CES 2021 hield kort en vooral behoorlijk krachtig. Want ja, er waren specs te horen, maar ROG was zo slim om die specs ook te verduidelijken (en dus leuker te maken) door ook te laten zien wat die specs dan inhielden en hoe ze hardware in de diverse gaming laptops die toonden hadden verwerkt.

Gewoon even een 3080 chip in je laptop zetten, hoe dan…

Dat er spektakel aan zat te komen was op voorhand wel duidelijk. De PC-gamers is momenteel compleet in de ban van de 3080 videokaart. Hemel en aarde wordt bewogen om deze schaarse krachtpatser te verkrijgen. Een beetje PC moet zo’ n kaart aan boord, hebben.¬† En dus was het de verwachting dat de PC-fabrikanten met gaming laptops zouden komen waar deze chip ook aan boord zat. Maar hoe koelde je zo’n beest. Heb je die videokaarten wel eens gezien? ROG kan met een letterlijk cool en krachtig statement tijdens de presentatie die je hier integraal kunt bekijken. Inclusief de verrassing die we aan het eind van de ROG presentatie voor Koos en Steven in petto hadden.

De nieuwe laptops van ROG @ CES 2021 op een rij

Als je de verschillende gaming laptops die dinsdagavond werden getoond nog eens in alle rust wil bekijken, dan hebben we alle modellen inclusief de filmpjes voor je op een rij gezet. Wel zo makkelijk.

ROG Flow X13

ROG XG Mobile Pro

Zephyrus Duo 15 SE

Zephyrus G15

Zephyrus G14

ROG STRIX G

ROG STRIX SCAR, Family Video

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch