Menu Premium
Loading...

PC Master Race #4: Nvidia RTX 3080, Big Navi & AMD Ryzen 4000

19/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zin in wat hardcore tech nerd talk in het weekend? We got you. Met dank aan ROG serveert Koos jou alweer de vierde aflevering van de PC Master Race talkshow. Iets later dan gepland, maar is echt een hoop gebeurd in de hardware wereld en we wilden al dat nieuws meenemen. Om de zoveel tijd komen er namelijk aankondigingen voor van nieuwe stukjes hardware (kuch Nvidia RTX 3080 kuch) waar wij als PC-gamers echt heel erg happy van worden. Onze tech nerds Koos en Steven waren dat in een ieder geval en ze nodigden daarom een zeer leuke gast uit. Velen van jullie kennen deze oldskool Gameking. Het is namelijk niemand minder dan Donny. Hoe mooi kan het weekend zijn…

Verbluffende graphics en raytracing dankzij de Nvidia RTX 3080

We dachten eigenlijk al op het hoogste niveau te zitten met de RTX 20 series. Het leverde ons gamers veel vernieuwingen op het gebied van graphics op. Raytracing werd bijvoorbeeld al gedeeltelijk als mogelijkheid aangeboden. Iets wat veel van onze GPU’s nog met moeite aankonden. Het was enkel voorbehouden aan de highest tier GPU’s om er mee aan de slag te kunnen. En die kosten nogal wat geld. Gelukkig heeft Nvidia eindelijk een oplossing met de nieuwe RTX 30 series. En raytracing? Man, dat is nog maar het begin. Maar wat biedt de kaart nog meer aan mogelijkheden? Is de 30 serie dan, zoals velen zeggen, echt twee keer zo sterk als de 2080? En dat voor een lagere prijs? Dat is wel heel bizar..

ARM Chips vormen de nieuwe toekomst?

Velen van jullie hebben dit misschien al voorbij zien komen. Nvidia koopt ARM over voor een bizar hoog bedrag. Maar wat moet Nvidia precies met deze chips? Artificial intelligence en gaming? Dat lijkt voor ons allemaal heel vet te klinken. Maar wat gaat dit precies inhouden? Koos, Steven en onze gast Donny behandelen dit en veel meer in deze gloednieuwe aflevering van PC Master Race, powered by ROG.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch