Menu Premium
Loading...

PC Master Race #12: Nvidia superchip met de naam Grace & Steam Deck

16/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is tijd voor de vaste rubriek waarin we alles gaan behandelen wat te maken heeft met gamen op de PC. het is met andere woorden tijd voor een nieuwe aflevering van PC Master Race. De 110% PC Gaming Talkshow. En dit is nummer 12 alweer. Time flies when you’re having fun. In de editie van vandaag gaat het onder andere over de Nvidia ARM-superchip met de naam Grace, de 12e generatie Intel processoren, de Steam Deck en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in PC Master Race #12. 

Meer dan 2000 games officieel geverifieerd voor Steam Deck

Wat maakt onze liefde voor PC-gaming zo groot? Komt het door het onbeperkt los kunnen gaan met hardware? Het modden? Of het feit dat de grafische kracht van de PC alle andere spelcomputers de baas is? Kracht die veroorzaakt wordt door de zware RTX grafische kaarten en Intel I9 processoren? In deze editie hebben nieuws over al weer de 12e generatie Intel processoren. De buigende heat spreaders gaan namelijk niet langer voor probleem zorgen. Hoe syked zijn Koos en Steven hoer over? Verder hebben we nieuws over Steam. Want het gaat goed met de games voor de Steam Deck. Maar er is slecht nieuws voor de gamers die de handheld van Valve willen kopen. Ze moeten namelijk nog wel een tijdje wachten. 

Nvidia heeft de superchip met de naam Grace onthuld

Groot nieuws van Nvidia. Ze onthullen een eigen ARM 144-core Superchip met de naam Grace. Wat verwachten we daar allemaal van? Gaat ze de chip goed optimaliseren? En verwachten de twee heren dat het product goed beschikbaar gaat zijn? En er is meer nieuws uit de PC wereld. Zo praten Koos en Steven bijvoorbeeld over de HD60 X capture card, de boete die Intel kreeg en de externe AMD Radeon 6900XT GPU. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van PC Master Race. Met als groot dilemma: zelfbouw of pre-build? Discussieer vooral mee in de comments.  

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch