Menu Premium
Loading...

PC Master Race #11 over dure CPU’s + GPU’s, RTX 3050 & Steam Deck

02/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Ondanks dat de videokaarten-bizz nog steeds plat op zijn gat ligt, weerhoudt dat ons er niet van om eens even flink los te gaan wat betreft onze liefde voor de PC. Want ondanks dat er een fiks chip tekort is, zit de industrie niet stil. We hebben het in deze editie van PC Master Race onder andere over Windows 11 en de nieuwe mogelijkheden daarvan. Ook praten de heren over de RTX 3050, Nvidia GeForce Now, Steam Deck, ARM en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in een gloednieuwe editie van PC Master Race. 

De NVIDIA GeForce RTX 3050 heeft iets gedaan tegen Crypto miners.

Na de release van de RTX 3000 serie was het wachten tot er betaalbare varianten zouden komen. Varianten die ook niet massaal worden opgekocht door crypto miners. Is de RTX 3050 zo’n variant. Is die kaart zo geprepareerd dat het crypto-mining weerstaat? Verder hebben de heren het over andere Nvidia GeForce Now. Want je kunt het straks gebruiken als je een van LG’s tv’s uit 2021 of in de woonkamer hebt staan. Vervolgend kun je losgaan met verschillende games die RTX-mogelijkheden hebben. GeForce Now biedt je de power van een RTX 3080.

Steam Deck wordt al in februari verscheept

Tot slot wordt er ook nog gesproken over de aankomende Steam Deck. Want die lijkt er nu echt bijna aan te komen. Gaat dit de Nintendo Switch volledig verslaan? Want PC Master Race? Kijken we er naar uit en gaan de heren hem halen? Dit en meer ga je allemaal zien en horen in nummert 11 van PC Master Race.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch