Menu Premium
Loading...

Overwatch League: Mister eSports kijkt terug op de competitie

22/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl je dit kijkt, zijn wij allemaal nog druk bezig met de laatste dag van de Omen Battlezone pop-up store in Utrecht, met diverse competities en toernooien van CS: GO, Hearthstone, Fortnite, PUBG en Overwatch! En nu willen we bij de laatste game even stil staan. Mister eSports Sjaak heeft namelijk tijdens de drukte toch nog nauwlettend de Overwatch League in de gaten gehouden. Hij mag natuurlijk niet achterblijven! JJ was, net als Sjaak, ook reuze benieuwd naar de League. Toen hij te horen kreeg dat er weer een hoop was gebeurd, moest hij er een item over maken. Sjaak werd, ondanks de drukte, voor de camera gesleept om het een en ander te bespreken. Je checkt het in Overwatch League: Mister eSports kijkt terug op de competitie!

Stage 2 recap van de Overwatch League

Mocht je nou nog niet precies weten wat de Overwatch League is, dan zullen we je even bijpraten. De Overwatch League is een professioneel eSports toernooi dat is neergezet door Blizzard Entertainment. En omdat ze het zelf hebben opgezet, hebben ze er ook meteen iets speciaals mee gedaan. Ze hebben namelijk een raakvlak proberen te zoeken met de traditionele sportkant. Hier zijn de stedenteams uitgekomen. De League was voor het eerst aangekondigd in november 2016 en toen werden al snel de eerste 12 teams bij elkaar geraapt. Ze kon op januari 2018 het eerste seizoen beginnen. Nu zijn we aan het einde van stage 2 gekomen. Het gaat doorlopen tot juni, waarbij er ook nog play-offs en een All-Star weekend plaatsvinden. Als klap op de vuurpijl sluit het toernooi af met een prijzenpot van 3,5 miljoen dollar! Wat vind jij van de Overwatch League? Laat het ons weten in de comments!

Mini competitie

Mocht je de sfeer willen proeven van z’n competitie? Dan kan je altijd nog langskomen bij de Omen Battlezone pop-up store in Utrecht. We zijn nog tot 23:00 geopend en naast een PUBG competitie kan je ook vrij spelen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch