Menu Premium

HP Omen Battlezone Utrecht – vijf dagen pure PC-power: Entree gratis

Jan Johan Beldrok 13/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

PC-fans & leden van het PC Mster Race opgelet: van woensdag 17 t/m zondag 22 april aanstaande worden jullie met dank aan Omen by HP even flink in de watten gelegd in de Omen Battlezone pop-up store aan het Vredenburgplein in Utrecht. Elke dag (op de woensdagavond van 18:00 tot 23:00 na) kun je er van 13:00 tot 23:00 uur terecht en plaats nemen in een van de twee LAN’s van twaalf dikke Omen desktops en 12 Omen notebooks, om daar vervolgens met de medebezoekers uit te maken wie er dat half uur met een dikke prijs naar huis gaat. Gespeeld worden de vijf meest populaire PC-games van het moment. En dat zijn natuurlijk Fortnite, PUBG, Overwatch, CS:GO en Hearthstone.

Elk half uur start er dus een nieuwe competitie op in twee van de vijf games en zijn er prijzen te winnen zoals headsets, powerbanks en tshirts. En dat alles dus helemaal gratis. Je kunt langkomen wanneer je wilt en voor geen enkele competitie hoef je jezelf vooraf in te schrijven. Be there and play! Drop dus langs en maak er een leukje dagje of avondje Utrecht van.

Donderdagavond is het Gamekings PC Master Race avond

Voor de Gamekings community is de donderdagavond een hele speciale als vrijwel alle Gamekings presentatoren aanwezig zijn om het tegen en met jullie op te nemen in de bovenstaande vijf games. Maar je mag natuurlijk ook gewoon even lekker komen om te kleppen of te luisteren en kijken naar de live opnames van de Nerdculture podcast. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond wordt de feestvreuge vergroot dankzij de komst van bekende influencers zoals TheDutchTerms, Maxime MXM, Shaquille SJAAK Polak, Mathia,  NandoNVO en natuurlijk opnieuw onszelf, Gamekings.

Programma

Woensdag 18 april

13:00 – 17:00 uur: Open competities Fortnite, PUBG, Overwatch, Hearthstonen en CS:Go. Elk half uur een nieuwe competitie met nieuwe prijzen.

Donderdag 19 april

13:00 – 17:00 uur: Open competities Fortnite, PUBG, Overwatch, Hearthstonen en CS:Go. Elk half uur een nieuwe competitie met nieuwe prijzen.

17:00 – 23:00 uur: Gamekings PC Master Race Community event. Zes uur lang pure PC-fun met diverse toernooien met en tegen de Gamekings-crew.

Vrijdag 20 april

13:00 – 17:00 uur: Open competities Fortnite, PUBG, Overwatch, Hearthstonen en CS:Go. Elk half uur een nieuwe competitie met nieuwe prijzen.

17:00 – 23:00 uur: ‘Fortnight’. Een hele avond Fortnite met pro- en open toernooi + livestreams en demo’s Gamekings, Maxime MXM en Nando NVO

Zaterdag 21 april

13:00 – 23:00 uur: ‘ 100% Overwatch’. Hele dag Overwatch met pro- en open toernooien+ livestreams en demo’s TheDutchTerms en Gamekings.

Zondag 22 april

13:00 – 22:00 uur: ‘PUBG Sunday’ met PUBG pro- en open toernooien+ livestreams en demo’s Shaquille Polak (SJAAK), Mathia en Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch