Menu Premium
Loading...

Overpass review – Kopen, budgetbak of slopen?

29/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overpass dus. Een racegame waarin je niet racet. Het moet niet gekker worden. Toch wagen we ons er aan. Dat is nu eenmaal ons werk. En wie weet brengt de game wel iets heel erg innovatiefs. Want we roepen toch zo vaak dat het race genre aan metaalmoeheid leidt? Overpass is ook een game die op het eerste gezicht sterke in game physics levert en fraaie graphics. En echte bugs kwamen we de eerste uren ook niet tegen. En dus gingen Jelle en JJ gewoon door met de test en probeerden ze te wennen aan de maffe insteek van de gameplay.

De gameplay van Overpass is nogal eeeh, apart

Want wat is Overpass? Overpass is een racegame waarin je met een buggy of een quad over een track rijdt waar het ene na het andere kunstmatig aangelegde of geheel natuurlijk vormgegeven obstakel je weg verspert. En met obstakel bedoelen we hier geen lullig boomstammetje. Denk aan complete rotspartijen, tien boomstammen op elkaar, stapels betonnen buizen, etc. En je weet wat elke gezond denkend mens doet als hij of zij met een gemotoriseerd vehikel zo’n obstakel tegenkomt… Dan rij je hij/zij er omheen. Maar dat mag hier dus niet. Je moet er over. Binnen een bepaalde tijd. En we kunnen je nu al verklappen dat dit niet bepaald makkelijk is.

Heeft JJ een goed weekend gehad?

Het is zelfs zo tricky dat JJ de hele zondag bezig was om drie goede stukken footage te capturen. Niks PSV-Vitesse kijken dus… Nou schrikken moeilijke games ons niet af. Uitdaging vinden we zelfs tof. Het ligt er altijd aan of de moeilijkheidsgraad wordt veroorzaakt door inventieve gameplay die je gewoon in de vingers moet krijgen. Of omdat de gameplay zo slecht in elkaar steekt dat je de hele tijd vastloopt. Hoe zat dat bij Overpass? Was de game uitdagend of frustrerend? En als het laatste het geval is geweest, dan weet je n u al dat JJ een slecht weekend heeft gehad…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch