Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox Series X voor 299, het Corona virus en de E3

24/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa patsa, een dikke, vette nieuwe overdonderende maandag is weer aangebroken. Het stormt weer aan alle kanten, maar de muren van de Blammo redactie zijn sterk genoeg om de beukende wind te doorstaan. En dus kun je lekker gaan kijken naar een nieuwe editie van Brievenmaandag met Jelle en JJ op de bank. Een flinke lading brieven is door de postbode binnen gebracht en dus hebben ze genoeg te bespreken.

De Xbox Series X voor 299 euro?

Zo is er een brief van een kijker die erg heeft genoten van de content rond Hunt Showdown. Of er nog meer van dit soort survival games zijn en of we die zelf graag zouden willen spelen? Hij vraagt tevens wat we vinden van de mogelijke prijzen van de Xbox Series X en de PlayStation 5? Waarom Xbox hun nieuwe console niet gewoon voor de fooi van 299 euro aanbiedt en daar PlayStation een enorme hak mee zet? Want Sony kan zoveel verlies op een stuk Hardware niet dragen. Interessante vraag waar Jelle en JJ wel een antwoord op hebben.

Gaat het Corona virus een bedreiging vormen voor de E3?

Er zijn ook wat vragen over het Corona virus. Of die de komende E3 gaat bedreigen? Gaan wij er nog wel heen? En kan het virus de launch van de Xbox Series X en de PlayStation 5 gaan bederven? Pittige maar goede vragen die om een antwoord vragen. Ook vragen aan Jelle waar zijn podcast over prepping blijft en of er nog een nieuwe editie van Boardkings zit aan te komen? Ook hier, en op al die vragen vanuit de chat, komen de antwoorden weer zoals altijd zeer gemakkelijk uit de monden van de twee presentatoren. De week is begonnen, de kop is we af, Brievenmaandag staat voor je klaar en schijdt het koren van het kaf. Want dat rijmt. Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch