Menu Premium
Loading...

!@#$% over zwalkend Sony en chaos bij PS5 preorders & Nvidia RTX 3080

22/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar eventjes lekker klaar voor zitten want Boris en JJ hebben het een en ander te bespreken. Het plezier van het verheugen op de PS5 en de nieuwe videokaart van Nvidia werd namelijk nogal teniet gedaan door gezwam en en gedraai in de communicatie en vooral een enorm clusterfuck bij PS5 preorders en die van de RTX 3080. Sony liet niks weten en het preorderen van de consoles gewoon lekker over aan de winkeliers en Nvidia kon niks doen, naar eigen zeggen, tegen de bots die massaal de zeer gewilde videokaarten opkochten. Gevolg, veel, zeer veel gepikeerde gamers en ietwat slappe excuses van beide partijen. Hoogste tijd dat Boris en JJ hier hun oordeel over vellen.

Waar was Sony mee bezig tijdens de PS5 preoders?

En er naast de PS5 preorders was meer te ‘klagen’ over de PlayStation Showcase. Het leek bijkans wel alsof Sony Microsoft niet al teveel pijn wilde doen. Want waarom waren ze ze onduidelijk over de exclusiviteit van Final Fantasy XVI? Dat gedraai hebben ze toch helemaal niet nodig? En dan de cross generatie. Een paar maanden terug meldde PlayStation nog ‘stoer’ dat ze geloofden in generaties. En dat ze de nieuwste games wilden maken voor de beste console voorhanden. En nu brengen ze games als de nieuwe Horizon en Spider-Man ook uit op de PS4. Hoe dan? Boris en JJ doken er in en er op.

Hoe slaagt Unity erin om 1.3 miljard dollar op te halen?

En dan is er nieuws over Unity. Het platform waarmee zoveel mensen hun games maken. Het bedrijf erachter maakt al jaren flink verlies. Desondanks haalden ze de afgelopen week een dikke 1.3 miljard dollar op. Hoe dan? Boris gaat dit uitleggen en er natuurlijk een mening over ventileren. Kortom, we hebben genoeg materiaal voorradig om een fijne discussie op te zetten. Veel plezier met de Peepshow van maandag 21 september 2020.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch