Menu Premium
Loading...

EvdWL over de PS5, Playstation Showcase en Nintendo Direct

18/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover: het weekend staat voor deur! Doe maar kijken. Om te zorgen voor een lekker begin van dat weekend zijn Jelle & Koos achter de desk klaar gaan zitten voor een gloednieuwe editie van EvdWL! Met in dit keer onder andere: een terugblik op de Playstation 5 Showcase, de Nintendo Direct Mini, de verjaardag van GTA V en natuurlijk nog veel meer. Ga lekker met ons het weekend in, met een nieuwe EvdWL!

We weten eindelijk meer over de PS5

Als het vorige week de week van Xbox was, dan is het nu de week van Playstation. Logisch, want de Playstation 5 Showcase stal deze week alle headlines en we leven nu eindelijk in een wereld waarin we de prijs en releasedate van de Playstation 5 weten. Maar niet alles is en was rozengeur en maneschijn. Zo zijn er een paar nare details naar buitengekomen en was er een gigantische chaos rondom het preorderen. De ene minuut waren er nog geen pre-orders beschikbaar, je gaat even 5 minuten naar de wc en plots zijn alle pre-orders uitverkocht zonder dat je er überhaupt van af wist dat je dat ding kon preorderen! En dat terwijl Sony eerder had vermeld dat je ruim van tevoren te horen zou krijgen vanaf wanneer de PS5 te bestellen was. Niet dus…

Er is er een jarig

7 jaar geleden werd er een kleine indie titel uitgebracht, namelijk: Grand Theft Auto V. Misschien dat je hem kent? 7 jaar later en 135 miljoen verkochte exemplaren verder kun je zeggen dat GTA V de grootste titel ooit is. Wat ook niet geheel gek is natuurlijk. GTA 5 is immers uitgebracht op de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC. En de game komt straks ook nog eens naar de PS5 en Xbox Series X toe. Komt er ooit nog een titel als GTA V uit? Of kan zelfs Rockstar dit succes niet meer evenaren met hun volgende titel? Wat vinden onze mannen hiervan? Je hoort het in een gloednieuwe EvdWL!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch