Menu Premium
Loading...

!@#$% over Apex Legends, Xbox Live crossplay & aandelen Sony

05/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Gelukkig! Daar is ie dan! Een gloednieuwe peepshow op je beeldscherm! Boris en JJ zitten weer klaar voor je om de nieuwste, meest verse nieuwtjes met je door te nemen. En gelukkig ( of helaas) is er ook deze week weer ruim voldoende om ons helemaal groen en geel aan te ergeren in de game-industrie! Battle Royale uitmelkerij, gewaagde moves en tegenvallende resultaten.

Apex Legends

Gisteravond kwam dan uit het niets ineens Apex Legends uit, de battle royale game van de makers van Titanfall. De game werd hier op de redactie positief ontvangen en ook daarbuiten horen we veel enthousiaste reacties. De game loopt goed en speelt lekker.  Maar zitten we eigenlijk nog wel te wachten op weer een battle royale game? Zijn we inmiddels niet helemaal moe van Fortnite, Gun Rush in Red Dead Redemption 2 en Call of Duty: Blackout.

Xbox Live Crossplay

Microsoft gaat hun online dienst Xbox Live beschikbaar gaat maken voor Nintendo Switch, IOS en Android. Een move die zorgt voor de nodige gefronste gezichten. Binnenkort kun je je achievements, vrienden en games ook gaan zien op een Nintendo Switch of je mobiel. Zullen veel mensen daar gebruik van gaan maken?

Waarom kiest Microsoft hiervoor? Is het door het gebrek aan exclusives? Of zijn er serieuze plannen voor een online grootmacht van Microsoft in plaats van een een “traditionele” console? Je hoort uiteraard de visie van Boris en JJ in de peepshow!

Aandelen Sony

Het aandeel van Sony daalde met acht procent nadat het concern afgelopen vrijdag de omzetverwachting moest verlagen. Met name de console verkoop gaat niet meer zo hard als voorheen, de spellen zorgen daarentegen nog wel voor de nodige verkoop. Maar gaan die tegenvallende cijfers ervoor zorgen dat de Playstation 5 eerder in de winkels ligt? Of heeft iedereen simpelweg al een Playstation 4 in huis?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch