Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over vertrek grote Twitch-streamers & peperdure PS5-games

08/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals beloofd vandaag dus het tweede deel van de Peepshow. Omdat er tijdens de vakantie van de twee zure heren zoveel gebeurd is, dat het zonde is om het er niet even over te hebben. Miststanden en blunders dienen immers aan de kaak gesteld te worden. Daarom kun je er lekker klaar voor gaan zitten. Want de twee heren waren nog lang niet uitgeluld. Zo behandelen ze hier de overstap van een aantal hele grote streamers van Twitch naar YouTube. Wat is er daar aan de hand en moet Twitch al totaal in de stress raken? En gaan exclusieve games voor de PS5 straks echt 200 miljoen dollar kosten om te produceren. De oud baas van PlayStation, Shawn Rayden, beweert van wel.

Top streamers weg bij Twitch

CD Projekt Red zit ook nog niet helemaal lekker in zijn vel. De next-gen update, die belooft was voor dit jaar, gaat die deadline waarschijnlijk net halen. Ze willen immers niet nog een keer dezelfde fout maken. Je weet wel, de ezel en die steen, maar een dikke tegenvaller is het wel weer voor de Polen. Boris en JJ hebben ook nog wat ander nieuws over CD Projekt Red. Bijvoorbeeld hoeveel mensen binnen het bedrijf nog steeds aan het patchen van de vele fouten in Cyberpunk 2077 werken.

PS5 games die 200 miljoen gaan kosten?

De baas van Tripwire geraakte flink in de shit toen hij een tweet plaatste waarin hij de steun uitsprak voor het besluit om abortus strafbaar te stellen. En dat viel niet bij iedereen even goed. Inmiddels is de man zelfs uit zijn functie ontzet. Hoe kijken Boris en JJ hier tegenaan. Was het slim wat hij deed?  Ook was er even wat onrust rond Bethesda. Baas Pete Hines zette de boel op scherp door te zeggen dat er zeker nog wel games van Bethesda op de PS4 of PS5 zullen verschijnen. Dus toch Starfield…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch