Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over ‘leugens’ bij PlayStation & de toekomst van game events

07/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Boris zijn terug. Uitgerust en wel. En dat weet je dat ze klaar zijn om vol in te vliegen. Met of zonder gestrekt been. Toen JJ het afgelopen weekend bekeek waar hij deze editie mee zou kunnen vullen, zag hij dat er in de drie weken dat hij weg was, enorm veel gebeurd was. Van zaken die het daglicht niet konden verdragen tot kleine schandaaltjes en bizarre gebeurtenissen. JJ besloot daarop twee edities te gaan maken. Vandaag een en morgen een. Met daarin alle zakelijke ontwikkelingen van de afgelopen tijd. Met een hoofdrol voor PlayStation, wat wederom moet terugkomen op eerdere uitspraken.

PlayStation-baas Jim Ryan meldde ons een jaar terug dat de mensen die Horizon Forbidden West op de PS4 kochten deze gratis konden laten upgraden naar de PS5. Vorige week kwam de beste man daar opeens op terug. Zoals PlayStation dat wel vaker doet met beloftes. Opeens moest je lappen, en goed ook. Wat ze dit weekend weer terugtrokken want ‘ze hadden niet verwacht dat gamers dit niet leuk vonden’… Wat is er aan de hand met PlayStation en hoe ging community hier mee om?

Gaan we in 2022 meer PS5’s en Xbox Series X in de winkels zien?

Nu de lockdown in veel landen minimaal is, komen er her en der weer offline events. Oftewel, evenementen in een hal. Maar is dat een succes. Boris en JJ keken naar het grote PAX West. En konden hun ogen niet geloven. Hoe zit het verder met de toelevering van de chips die we nodig hebben om hardware te produceren? Gaat dat in 2022 beter? De baas van Toshiba gaf een antwoord en Boris en JJ keken naar gevolgen van deze mededeling. Dat een een veelvoud aan andere kleine onderwerpen kun je allemaal bekijken in dit eerste deel van de Peepshow van week 36. Morgen volgt deel 2. Gewoon omdat het kan…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch