Menu Premium
Loading...

!@#$% over succes Bandai Namco & ophef bij Belgische influencers

09/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag. En ra ra wat we dan op je beeldscherm toveren? Inderdaad, een nieuwe editie van de Peepshow. Dé rubriek voor alle mensen die meer willen weten over de zakelijke kant van de game industrie. Boris en JJ hebben vandaag een aantal nieuwe issues op het program staan. Bijvoorbeeld over de resultaten van Bandai Namco die schril afsteken tegen die van de andere publishers. In positieve zin. Of over de ophef onder Belgische streamers naar aanleiding van nieuwe maatregelen van de overheid. En Micheal Pachter heeft weer eens een opvallende uitspraak voor zijn rekening genomen. Dit en een aantal andere topics komen voorbij in de Peepshow van 9 augustus 2022.

Bandai Namco scoort opvallende resultaten (dankzij Elden Ring)

Vorige week hadden Boris, JJ en Koos het in de Peepshow over de tegenvallende resultaten in Q2 van de publishers. Overal werden slechte cijfers getoond. Overal behalve bij Bandai Namco. Die scoorden een duidelijke plus. Hoe dan (Elden Ring!?) , is dan de logische vraag. En wat is er aan de hand in België, waar influencers  massaal in opstand zijn gekomen tegen maatregelen van de overheid. Welke maatregelen dat zijn en waar de influencers precies kwaad over zijn, zie en hoor je in deze editie van de Peepshow.

‘Xbox Game Pass naar 100 miljoen abonnees’

Michael Pachter heeft weer eens van zich doen spreken. Het orakel voorziet een fraaie toekomst voor Xbox Game Pass door de recentelijke aankopen van Activision/Blizzard en Bethesda. Heel fraai zelfs. Zijn Boris en JJ het daar mee eens of kletst de beste man weer eens uit zijn spreekwoordelijke nekharen? En wat gebeurt er nu Tencent heeft aangegeven de grootste aandeelhouder van Ubisoft te willen worden? Gaan ze invloed uitoefenen op het beleid of laten ze de Fransen met rust zoals ze bij zo’n beetje al hun andere investeringen doen? Ram op de Play knop en je krijgt het antwoord.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch