Menu Premium
Loading...

Elden Ring Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

02/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de uitgebreide Premium review is hier zoals beloofd de open review van Elden Ring. Nadat we maandenlang ontzettend naar deze game hebben uitgekeken,  kunnen we nu eindelijk los gaan. En dat is precies wat Skate en Steven de afgelopen weken hebben gedaan. En ze zitten te trappelen om jullie meer over de game te vertellen. Met de hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je ziet en hoort het allemaal in de korte review van Elden Ring.

Wat maakt Elden Ring nu zo bijzonder?

Wat is nu de typische FromSoftware formule? Zijn het de lastige vijanden? De duistere sfeer en het telkens dood gaan? Check, Check en nog eens check. En daar komt nu het open wereld gedeelte bij als een nieuw gegeven. Grote vraag in deze review is dan ook hoe FromSoftware dat hier heeft uitgewerkt? Is het vet om steeds maar wat nieuws te ontdekken? is het duidelijk waar je heen moet of sta je er echt alleen voor? En hoe steekt het verhaal inhoudelijk in elkaar nu er een open wereld is? Is dat verhaal duidelijk, of raak je vaak in de war om wat je nu precies moet doen? Hoe zit de game in elkaar qua grafische mogelijkheden? Is het alleen vet op de next gen en PC of ook prima te spelen op de PS4? Skate en Steven gaan het je allemaal vertellen.

Kopen, budgetbak of slopen?

Elden Ring is een lastige game om goed te bespreken. Er zit zo ontiegelijk veel content in. Mocht je daarom benieuwd zijn naar de lange review, support ons dan en wordt een Premium baas! Hier kun je de Premium Review zien. In deze open review geven Skate en Steven natuurlijk ook het antwoord op de vraag of je Elden Ring nu moet gaan kopen, moet wachten tot het spel in de budgetbak is beland of slopen? Je gaat het allemaal zien en horen in de korte review van Elden Ring.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch