Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over steeds feller wordende strijd tussen PlayStation en Xbox

03/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in 2023 is de dinsdagochtend gereserveerd voor de zakelijke kant van gaming. Oftewel, we gaan je dit jaar gewoon dik 52 edities van deĀ Peepshow serveren. Met de vaste hosts Boris en JJ. En ja, ook nu zit er nieuws bij over de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft. Niet omdat we er nu zo blij van worden. Maar elke week komt er hard nieuws rond deze zaak. Verbazingwekkend nieuws waar de game-wereld niet bepaald beter van wordt. De vuile was wordt echt steeds meer op straat gedonderstraald. Maar er is meer. Zo gaf de EU veel geld uit aan een game waar maar liefst vier mensen op af kwamen. En Gamestop draait niet goed en laat zien voor wat voor fikse uitdagingen de retail momenteel staat als het gaat om de verkoop van games. Dit en meer nieuws ga je zien en horen in de Peepshow van dinsdag 13 december 2022. Druk maar fluks op die Play knop.

De zaak Activision/Blizzard ettert voort

We gaan in 2023 verder waar we met de Peepshow in 2023 mee opgehouden waren en dat is de zaak Activision/Blizzard. Want de zaak wordt steeds vreemder en smeriger. Nu zijn er via een aantal anonieme bronnen een paar zeer opmerkelijke uitspraken van PlayStation-baas Jim Ryan naar buiten gekomen. Uitspraken die haaks staan op het verhaal dat PlayStation voert bij het onderzoek van de CMA in Engeland. Wat is er allemaal aan de hand? Boris en JJ vertellen het je in deze editie van de Peepshow. De eerste van 2023.

Wat is het masterplan van Square Enix?

De twee heren hebben het daarnaast over de verrassende terugkeer van een oud-kopstuk van Blizzard bij… Blizzard. Waarom is hij terug? En wat zijn de plannen van Square Enix voor 2023? Want echt lekker verliep 2022 niet voor de Japanners. Hebben ze een masterplan? Druk op de Play-knop en geniet ervan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch