Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over staking bij Ubisoft en ontslagen bij Xbox en Bethesda

25/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet op de dinsdagochtend, maar op de woensdagochtend staatde Peepshow voor jou klaar. De rubriek waarin twee veteranen ingaan op de zakelijke kant van gaming. De vaste hosts Boris en JJ zitten klaar om te bekijken en becommentariëren wat er de afgelopen week allemaal gebeurd is. Ook deze week houden de twee zich in wat betreft het topic van de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft. Geen nieuws is goed nieuws zeggen we dan maar. Waar de twee het wel over hebben? De laatste ontwikkelingen bij Ubisoft, waar de rust maar niet wil indalen. Er gaat mogelijk zelfs gestaakt worden door de werknemers bij het hoofdkwartier in Parijs. Ook praten ze over de massa ontslagen bij Microsoft en Google. Wat is daar aan de hand? Dit en ander nieuws ga je zien en horen in de Peepshow van dinsdag 25 januari 2023.

Werknemers Ubisoft in opstand tegen Yves Guillemot

Het is behoorlijk onrustig bij Ubisoft. De boodschap van Yves Guillemot dat het succes van het bedrijf afhankelijk is van de werklust van de werknemers is niet bepaald goed gevallen. Zo slecht zelfs dat werknemers van het hoofdkwartier in Parijs aanstaande vrijdag willen gaan staken. Wat is er aan de hand? Waarom verschillen de wensen van de werknemers zo van die van het management? Is er een oplossing? Boris en JJ bespreken het uitgebreid in deze editie van de Peepshow.

Ontwikkelaars Halo Infinite en Starfield getroffen door golf aan ontslagen

De laatste tijd is het flink mis in de zogenaamde tech-sector. Het regent massa-ontslagen. De afgelopen dagen waren Microsoft en Google aan de beurt. Meer dan 10.000 banen werden bij beide grootmachten geschrapt. Wat is er aan de hand? En treffen de ontslagen ook de gaming tak van Microsoft? Zo ja, welke studio’s werden getroffen? De antwoorden ga je allemaal krijgen zodra je op de befaamde Play knop hebt gedrukt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch