Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over problemen Ubisoft en Warzone 2 & gevaren Game Pass model

17/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dinsdagochtend is zoals gewoonlijk gereserveerd voor de zakelijke kant van gaming. De vaste hosts Boris en JJ zitten klaar om alle zakelijke ontwikkelingen van de afgelopen week met je door te nemen in deĀ Peepshow. We houden ons ook dit keer qua de topic van de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft in. Eventjes doorzetten aan het begin en je bent er doorheen. Het grootste deel van deze episode gaat over Ubisoft. Eveneens een vaste gast in deze show. Helaas, en dat menen we serieus, gaat het nog steeds niet lekker met de Fransen. Wat is er aan de hand en hoe denken de mannen en vrouwen van Guillemot uit deze problemen te komen? Dit en meer nieuws ga je zien en horen in de Peepshow van dinsdag 17 januari 2023.

Ubisoft heeft het allesbehalve makkelijk

Ubisoft zit niet in de meest fijne fase van haar bestaan. De Franse publisher moest vorige week een winstwaarschuwing afgeven. Ze verwachten het komend jaar minder games te verkopen als in 2022. Dat terwijl er juist een kleine groei was verwacht. Daarbovenop werd de game Skull & Bones opnieuw uitgesteld en de productie van drie spellen die nog niet waren aangekondigd, stop gezet. Dit komt bovenop de vier titels die ze in 2022 al hadden gecanceld. Wat is er bij Ubisoft aan de hand? En waarom stuurde Yves Guillemot een best wel aparte mail naar zijn werknemers? Je hoort het antwoord in deze editie van de Peepshow.

Zit er ook een slechte kan aan Game Pass?

Zit er nog wat nieuws rond de zaak van Activision/Blizzard in deze video? Het antwoord is ja, maar we houden het klein. We hebben het dit keer liever over de mogelijke problemen van de Game Pass voor kleine developers. Of de problemen rond de privacy van Belgische influencers. Druk snel op de Play knop en geniet van een nieuwe editie van de Peepshow.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch