Menu Premium
Loading...

!@#$% over Sony & de E3, ontslagen bij Activision en Lootboxes

12/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pak je euromuntjes en plaats je oog achter het kijkgaatje, want Boris en JJ nemen je mee naar de Peepshow met het heetste nieuws uit de gaming industrie. Ondanks dat we nog een paar maanden moeten wachten tot we weer volop kunnen genieten van de E3, gebeurt er al genoeg omtrent de grootste game beurs van de wereld. Zo heeft Sony onlangs bekend gemaakt dat zij niet aanwezig zullen zijn op de E3. Waarom niet dan? Zie wat vervende game experts Boris en JJ erover weten in !@#$% over Sony & de E3, ontslagen bij Activision en Lootboxes.

Geen visie voor Activision medewerkers

Het nieuws dat de deal tussen Activision en Bungee aan een einde is gekomen, wordt helaas gevolgd met massaontslagen bij Activision. Geheel onbegrijpelijk is dit niet, maar hoe Activision dit aanpakt, laat een hoop medewerkers in onzekerheid leven. Hoe komt het nou dat zo’n gevestigde naam in de game industrie zo hard kan verzaken? Boris en JJ weten het wel en staan paraat om het je in detail uit te leggen.

Nederlandse developers zien door lootbox scam heen

In de afgelopen jaren hebben we allemaal weleens kort kunnen genieten van de dopamine rush die het openen van een Lootbox teweeg brengt. Het systeem is inmiddels geïntegreerd in veel top titels en we hebben allemaal een mening over het innovatieve beloningssysteem kunnen vormen, maar nu laten de Nederlandse developers zich horen door middel van het manifest; Nederlandse developers VS. Lootboxes. Zoals de titel al verklapt, gaan onze boys in de aanval. JJ en Ben je het met onze Hollandse developers ze eens, of denk je er heel anders over? Deel het vooral met ons in de comments.

Ontwikkelingen alom in game land, dus de hoogste tijd om bijgepraat te worden door je favoriete know it alls in game land; Boris en JJ in !@#$% over Sony & de E3, ontslagen bij Activision en Lootboxes.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch