Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over soapserie aankoop Activision/Blizzard & PlayStation en NFT’s’

23/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Peepshow is vandaag de start van de woensdag voor gamers die wat meer willen weten over de industrie. De traditionele plek, de dinsdag, was voor één keer vergeven aan een grote game release. In dit geval Call of Duty: Warzone 2.0. maar nu is het dus tijd voor de wekelijkse beschouwing van het zakelijke nieuws. Boris & JJ zitten te popelen om jou te verblijden en te entertainen met een aantal interessante nieuwtjes. De Peepshow van vandaag kent een aantal onderwerpen. Natuurlijk kijken we naar het onderzoek rond de overname van Activision/Blizzard door Microsoft dat zich meer en meer als een ware soap serie begint te ontwikkelen. Er gebeurde weer veel, en dat terwijl we het nieuws van de tien-jarige deal rond Call of Duty niet eens mee konden nemen. Check daarom snel de Peepshow van woensdag 23 november 2022.

Wat moet Xbox doen om PlayStation happy te houden…

Maar er gebeurt meer in de gamesindustrie dan alleen het gezeur rond de aankoop van Activision/Blizzard. Zo gaan de twee heren het hebben over de Zweedse Embracer Group. Die kopen zich helemaal scheel aan studio’s en hebben momenteel kleine 200 games in ontwikkeling. dat klinkt als een succesverhaal, maar de waarheid ligt net even wat anders. Boris en JJ kijken ook naar het verhaal rond de Keystone. Het ‘kastje’ waarmee je Xbox Game Pass games zou hebben kunnen streamen. Hebben kunnen, want het komt niet. De twee heren vertellen je het hoe en waarom.

China is niet lief tegen Activision/Blizzard

Ook wordt er een oogje geworpen op China wat de laatste tijd niet echt lief doet als het gaat om Activision/Blizzard. Wat is daar aan de hand? Waarom komt er geen deal over de games van Activision/Blizzard in dat land en waarom doen ze moeilijk over de aankoop door Xbox? En gaat PlayStation nu ook in NFT’s? Net nu de NFT al zwaar op zijn retour lijkt in de gaming wereld? Check deze Peepshow en je weet het antwoord.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch