Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over de instortende aandeelkoersen van Apple en Microsoft

16/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dan staat er zoals elke week een nieuwe editie van de Peepshow voor je klaar. Boris en JJ nemen traditioneel de zakelijke beslommeringen van de afgelopen week binnen de gamesindustrie met je door. Op hun geheel eigen wijze natuurlijk. In deze aflevering speelt draait het vooral om de aandelenmarkt. Want daar gaat het niet bepaald lekker. Nu gebeurt dat wel vaker, maar dit keer zijn de grote tech-bedrijven als Apple, Meta en Google de lul. Terwijl die altijd een baken van veiligheid waren in de woelige zee die Wallstreet heet. Wat is daar aan de hand en is de reden van de daling van deze aandeelkoersen identiek bij al deze bedrijven? We kijken ook kort naar de zaak rond de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft. Daar deed een medewerker van de Europese Unie, die de aankoop verder willen gaan onderzoeken, een nogal saillante uitspraak op Twitter. Wat de beste man zei, hoor je in de peepshow van woensdag 15 november 2022.

Waarom wordt aandeel Microsoft en Apple gedumpt?

Het gaat financieel niet helemaal lekker in de wereld. Logisch dus dat de aandelenbeurs het zwaar heeft. Tot voor kort werden de grote tech bedrijven als Google, Apple, Meta, Amazon en Microsoft altijd gevrijwaard van deze daling. Tech had immers de toekomst. Blijkbaar nu niet meer. Want de afgelopen maanden verdampten miljarden dollars van hun beurswaarde. Wat is er aan de hand? En waarom dumpen mensen aandelen van Apple en Microsoft die beide een prima resultaat over 2022 toonden? Boris en JJ geven hun mening.

Activision houdt er duidelijk niet van om hun games compact te houden

De twee heren hebben het ook kort over Modern Warfare 2 dat wederom een enorm bak GB met zich mee brengt. gaan gamers dat nog pikken? Dit en meer zie en hoor je in deze nieuwe editie van de Peepshow.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch