Menu Premium
Loading...

!@#$% over ruzie tussen FIFA en EA, PS5 faceplates en Dave Chappelle

19/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dus tijd om eens goed in de industrie te duiken. En dat gaan JJ en Boris dan ook lekker doen in deze editie van de Peepshow. Er is voor de heren genoeg gebeurd deze week om eens goed over na te praten. Kortom, laat maar komen die Peepshow. Met vandaag een vijftal onderwerpen. Zo valt er wat te bespreken over de Blockchain technologie en NFT-mogelijkheden  in verschillende games, waar een bekend platform niet zo blij mee is en een ander juist weer wel. Verder wordt er gesproken over FIFA, Netflix faceplates voor de PS5 en veel meer. Je gaat het zien in de Peepshow van vandaag. Je favoriete item waar we flink in discussie gaan met elkaar.

Heeft NFT & Blockchain Technologie wel een toekomt bij Epic?

Boris en JJ hebben het vandaag over de Blockchain technologie & NFT bij games. Het is een mogelijkheid waar games gebruik van kunnen maken vandaag de dag. Echter lijkt het nu zo te zijn dat Steam er niet zo blij mee is. Steam verbied het en verwijderd de games. Epic Games denkt daar totaal anders over en ligt op de loer. Hoe denken Boris en JJ daarover? Verder hebben we het ook over FIFA. Het botert niet tussen EA en de voetbalbond. Nu wil FIFA met meer bedrijven samenwerken voor een toekomst om gaming-, eSports- en interactieve entertainmentsector op te bouwen. En dat zou einde exclusiviteit voor EA betekenen.

PlayStation verbiedt third party zwarte faceplates voor de PS5

Verder hebben de twee het ook over de PS5. Veel mensen waren bij het begin niet echt blij met de kleurkeuze van Sony’s nieuwe console. Waardoor bedrijven een kans zagen in het aanbieden van faceplates met een andere kleurstelling. Bijvoorbeeld de kleur zwart. Een van de producenten daarvan is er echter mee gestopt. En waarom? Sony wil hen aanklagen. Daardoor hebben ze besloten om de productie te stoppen. Dit en nog veel meer ga je zien in de Peepshow van dinsdag 18 oktober.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch