Menu Premium
Loading...

!@#$% over opmerkelijke uitspraak PlayStation baas & nieuwe naam FIFA

12/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Peepshow. Met vandaag een vijftal onderwerpen om eens even goed over te discussiëren. Zo hebben we het vandaag over Sony Playstation. En dan gaat het natuurlijk over de PS5. Ondanks dat de console steeds overal uitverkocht is, heeft Jim Ryan een wens. Hij wil dat honderden miljoenen mensen zijn games gaan spelen. Maar hoe dan, als PlayStation niet actief inzet op hun Game Pass variant en ze niet willen dan hun exclusieve games op dag 1 online te krijgen zijn bij een abonnement.  En als die tools het niet zijn, waarom zegt Ryan het dan? Boris en JJ openen de discussie.

We zijn nog steeds niet af van Microtransacties

Verder hebben we nog een spraakmakend onderwerp, dit maal over voetbal games. Laatst kon je tijdens de review van PES 22 zien dat het spel een naamsverandering had gekregen. De game heet nu eFootball. Nu blijkt dat ook een andere game, namelijk JJ’s favoriet FIFA, ook een mogelijke naamsverandering kan verwachten. Waarom? Iedereen kent die naam. Dan is weg gooien toch zonde? Verder gaan de twee heren het hebben over Marvel’s The Avengers. De game is niet zo heel populair geworden, maar sinds deze maand wel ‘gratis’ verkrijgbaar op de Game Pass. En terwijl ze altijd zeiden dat het nooit zou gebeuren, heeft Square Enix een nu toch pay-to-win microtransacties aan toegevoegd. Wat is de reden van deze weinig populaire switch?

Is piracy van games nog een ding

Verder hebben we het ook over Eidos. De ontwikkelaar achter de Hitman-serie. Het personeel van de studio heeft nu de mogelijkheid gekregen om vier dagen per week te gaan werken. Hoe denken onze heren daarover? Daarnaast hebben we het ook nog even over Kotaku. Zo lijkt het erop dat ze game piracy promoten. Kortom er is genoeg om over te babbelen in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch