Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over problemen Xbox Series S, CMA & boycot Bayonetta 3

26/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week staat de woensdagochtend bij Gamekings in het teken van de illustere Peepshow. We zitten midden in de periode van de grote releases en dan gaat de review van een grote game wel eens voor. maar niet getreurd, Boris en JJ zijn gewoon achter de desk gaan zitten en hebben hun ongezouten mening over de zakelijke beslommeringen in de industrie verbaal de ether in geslingerd. Natuurlijk over het CMA-proces wat week na week nieuwswaardige feiten oplevert. Maar er is deze week gelukkig meer gebeurd. Opnieuw rond Microsoft, wat nu een aanval lijkt te doen op de macht van Apple en Google op de mobiele telefoons en de problemen die ze hebben rond de Xbox Series S. Ook komen we terug op de oproep tot boycot van Bayonetta 3 door de stemactrice. Dat verhaal lijkt een totaal andere wending te gaan nemen. Dit en meer zie en hoor je in de Peepshow van woensdag 26 oktober 2022.

Developers niet blij met de Xbox Series S

Microsoft heeft bij de launch van de nieuwe generatie Xboxen belooft dat ze de Xbox Series S net zo lang als de Xbox Series X zouden ondersteunen. Maar die belofte lijkt nu als een molensteen om de nek van de gigant uit Redmond te hangen. Developers willen van de Series S af en enkel ontwerpen voor de Series X. Wat is er aan de hand en waar kan dit dispuut op uit lopen?

Heeft stemactrice Bayonetta wel de waarheid gesproken?

Vorige weken hebben Boris en JJ het uitgebreid gehad over de oproep tot boycot van Bayonetta 3 door stemactrice Taylor. dat verhaal heeft een staartje gekregen. Een staartje dat het uitspraken van Taylor in een ander daglicht zet. Wat is er gebeurd en waar gaat dit op uitlopen? Druk op de Play knop en ontdek snel wat er de afgelopen dagen allemaal speelde in de game-industrie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch