Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over GTA 6 hack & controverse over aankoop Activision/Blizzard

21/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is woensdag en er staat opeens een verse editie van de Peepshow voor je klaar. Op een andere dag dan normaal. Maar het is er wel eentje hoor. We hadden dit weekend namelijk te maken met het grootste lek ooit in de game-industrie. Het Fort Knox van Rockstar bleek dus toch niet Fort Knox te zijn. Maar liefst 3GB aan materiaal, waaronder 90 video’s lekten uit op social media. Waar ze, zoals je kon verwachten, heel hard viral gingen. Vanochtend heb je in een speciaal item al het verloop van deze hack kunnen zien en horen. Maar wat zijn de gevolgen van dit GTA 6 lek voor Rockstar? Boris en JJ gaan er  op in tijdens de Peepshow van dinsdag 20 september.

Wat zijn de gevolgen van de hack voor GTA 6 en Rockstar?

Dan is daar de controverse rondom de aankoop van Activision/Blizzard. Die houdt maar aan. Microsoft heeft geen gehoor gegeven aan de oproep van de Britse mededingingsauthoriteit om hun vragen te beantwoorden. Als gevolg daarvan begint de CMA een onderzoek. Iets wat de EU mogelijk ook gaat doen. Waarom beantwoorde Microsoft de vragen van de CMA niet? En hoe gaat dit aflopen? Jim Ryan gaf aan blij te zijn met de beslissing van de CMA. Waarom is hij dat? En is dat wel terecht? Bereid jezelf maar voor op opnieuw een robbertje knokken tussen de console grootmachten. Met Boris en JJ op de eerste rang.

PlayStation VR2 niet compatible met PlayStation VR

Maar er is meer om over te praten. Bijvoorbeeld over het besluit van Sony om de PlayStation VR2 niet compatibel te maken met de de eerste PlayStation VR. Waarom is dat en is dat besluit wel zo slim? Ook praten we over een flinke ronde aan ontslagen bij de gamesmedia. Wat is er aan de hand? Gaming ging toch zo goed en mensen gamen toch steeds meer? Dit alles wordt besproken in deze nieuwe Peepshow.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch