Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over PlayStation 5 en vertrek Dan Houser bij Rockstar

12/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet je maar schrap voor een lekkere lange Peepshow. JJ heeft maar liefst acht onderwerpen voor je klaar staan. Als we het een beetje goed herinneren dan is dat een record. En er zitten belangrijke onderwerpen bij. Neem nu het vertrek van Dan Houser bij Rockstar. De man die voor publisher Take Two miljarden verdiende met een serie aan fantastische games. Hoe gaan ze dat verlies in hemelsnaam opvangen? Kan dat überhaupt? Boris en JJ hebben er zo hun mening over.

Dan Houser weg &  bestaan de console wars nog wel?

Ook is er afgelopen week volop geluld over de console wars. Of die bijvoorbeeld nog wel bestaan? Of is Xbox Sony voorbij gegaan en draait de strijd nu alleen nog maar tussen Microsoft, Amazon en Google? Moeten we dus stoppen met de console wars en gaan praten over de cloud wars? Ome Phil hield sowieso zijn mond niet erg dicht de afgelopen tijd en dan weet je dat er controverse ontstaat. En PlayStation dan? Die zegt helemaal niks. Daar moeten Boris en JJ het ook maar eens over hebben.

Take Two is nog niet super enthousiast over subscription services

Verder is er nieuws over Take Two dat nog niet helemaal fan is van subscription services als Game Pass en PlayStation Now. Ze zien deze services momenteek vooral als een middel om games een langer leven te geven. Niet om de nieuwste games daar bij launch al op te zetten. Terwijl dat uiteindelijk wel essentieel gaat zijn om dit soort services financieel rendabel te maken. Je wil exclusieve content en grote games als eerste. Ook moet er natuurlijk gesproken worden over het Corona virus. Want dat lijkt nu toch ook vervelende gevolgen te gaan hebben voor de gamesindustrie. Iedereen laat zijn console immers in China of een ander land in Azië maken. Dit zijn nog maar vier van de acht onderwerpen die we voor je klaar hebben staan. Have fun!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch