Menu Premium
Loading...

!@#$% over openhouden oude PS Store, Cyberpunk 2077 & Duitsland

27/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe peepshow staat voor jullie klaar lieve mensen. Dit keer is er niet zo gek veel te bespreken, maar hebben Boris en JJ toch hun best gedaan om wat actualiteiten voor je op te snorren. Wat in ieder geval genoeg opzien heeft gebaard, is het toch niét sluiten van de oude PS3 en PS Vita PS Stores. En vooral de quote die CEO Jim Ryan daarvoor gebruikte was hoogst merkwaardig. Daarnaast zijn de verkoopcijfers van Cyberpunk 2077 bekend en is er in Duitsland een opzienbarende nieuwe streamingwet.

De PS Stores sluiten toch niet

Een opmerkelijk besluit werd vorige week toch teruggedraaid: de PS Stores voor de PS3 en de PS Vita blijven toch open. Dit naar aanleiding van de protesten van gamers. Jim Ryan heeft nu gezegd dat hij toch blij is dat de PS3 en PS Vita Store open blijft. Terwijl hij eerst nog aangaf dat de PS4 en PS5 PS Stores juist de toekomst hebben. Dit stapje terug is uiteraard reden genoeg voor Boris en JJ om eens stevig met elkaar te gaan tafelen, zoals alleen zij dat kunnen. Want: waarom moesten die Stores eigenlijk dicht? Boris en JJ hebben de antwoorden voor je. Overigens gaat de PSP Store wel écht dicht op 2 juli. Dus als je deze nog gebruikt en digitaal games wil kopen moet je snel zijn.

Duitsland heeft een opzienbarende nieuwe wet

Streamen wordt binnenkort een stuk lastiger in Duitsland. De Duitse regering heeft namelijk een wet gemaakt die stelt dat als je 20.000 kijkers hebt en 18+ content uitzendt via streaming, je dit pas vanaf 23.00 uur kunt doen. Dit om uiteraard kinderen te beschermen tegen gewelddadige content. Ook hier hebben Boris en JJ uiteraard veel over te vertellen. Iets dat ze in deze Peepshow uitgebreid met je gaan doen. Daarnaast zijn er ook de verkoopcijfers van Cyberpunk 2077 bekendgemaakt. Wat er uit die cijfers te destilleren valt gaan we nog niet voor je verklappen, dat kunnen Boris en JJ veel beter met je bespreken. Veel kijkplezier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch