Menu Premium
Loading...

!@#$% over next move PlayStation & succes Call of Duty

06/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is die tijd van de week weer. JJ en Boris zitten klaar om even lekker los te branden op alles wat er zakelijk speelt in de gaming industrie. Zo hebben de mannen het in deze editie onder andere over: Is het nodig voor Sony om grote developers te kopen, heerst de Call of Duty franchise nog steeds en wat is het onderwerp van deeltje 100 in de Ubisoft saga. Pak er lekker iets te smikkelen bij en ga maar zitten. Het is tijd voor een gloednieuwe editie van de Peepshow!

Ubisoft weet niet van ophouden

Iedereen weet ondertussen wel wat er aan de hand is met Ubisoft, op de bazen bij Ubisoft na als we de berichten mogen geloven. Maar Ubisoft is inmiddels wel druk bezig ze om alles beter te maken voor hun werknemers. Zo is er een intern onderzoek gedaan bij Ubisoft over hoe de werknemers zich de afgelopen jaren voelden op hun werk. En de resultaten zijn best stevig. Zo bleek uit dit onderzoek dat maar liefst 1 op de 4 medewerkers zich slachtoffer voelde van ‘missconduct at the workplace’. En daar bleef het niet bij! Zo voelde 1 op de 5 medewerkers zich zelfs niet veilig op de werkvloer. En dat is geen fijn resultaat voor Ubisoft baas Yves Guillemot. Hoe moet hij dit allemaal gaan reorganiseren? En waarom brengt hij dit pittige nieuws eigenlijk naar buiten? De koppen boven de artikelen zullen immers vernietigend zijn. Boris en JJ bekijken het onderzoek, geven commentaar en zijn vooral op zoek naar de motivatie voor de publicatie van de uitslag. Is het transparantie of iets totaal anders…

Wat is het geheim achter comeback Call of Duty

Jarenlang horen we hetzelfde verhaal, namelijk: ‘Nieuwe COD verkoopt procenten minder dan voorganger’. De spiraal ging niet meer omhoog, eerder omlaag. Tot Modern Warfare uitkwam en de mode Warzone de wereld veroverde. Hoe heeft Activision dat voor elkaar gekregen. En is het alleen Warzone wat scoort of doet bijvoorbeeld Call of Duty Mobile het erg goed? Is Call of Duty hét schoolvoorbeeld van hoe je een franchise op een goede wijze uitbaat? Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch