Menu Premium
Loading...

!@#$% met ‘de roast van Yves Guillemot’ en Xbox versus PlayStation

15/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit keer een beetje een speciale editie van de Peepshow. Want als je het item bekijkt, dan lijkt het een beetje op een roast van Yves Guillemot. Probleem is echter dat de baas van Ubisoft het er de laatste wel een beetje naar maakt. Boris en JJ hebben daarom ook vaak kritiek op de manier waarop Ubisoft omgaat met de problemen rondom het bedrijf. Of het nu om de toxic werkomgeving gaat of de games die allemaal op elkaar lijken, de manier hoe ze communiceren is niet bepaald sterk. En afgelopen week bereikten de communicatie een absoluut hoogtepunt (of dieptepunt) met de speech van Yves Guillemot aan de vooravond van Ubisoft Forward.

Yves Guillemot trekt eindelijk het boetkleed aan

Eindelijk ging de man echt in op de problemen die er zijn ontstaan rond de Franse publisher. En die problemen zijn fiks en hebben hun gevolgen voor hert commerciële succes van het bedrijf. Maar wie de vorm, tekst en de timing van de videoboodschap had bedacht, weten we niet, maar Boris en JJ gingen er erg slecht op. In deze editie van de Peepshow leggen ze in geuren en kleuren uit waarom. En ja, dat gaat er soms hard aan toe. Mara ja, als je zo;n video maakt en dan ook zo’n lul-reden verzint om hem niet direct voorafgaand aan Ubisoft Forward live te streamen, dan vraag je er ook beetje om.

Xbox en Sony werken toe naar het hoogtepunt

Boris en JJ gaan het ook hebben over de strijd tussen Xbox en Sony. Of je nu wel of niet van de term ‘console wars’ houdt, feit is dat de twee partijen flink naar elkaar koekeloeren. Xbox kwam als eerst met de prijzen en de releasedatum, waarop Sony vrij snel bekend maakten dat zij ook met een groot event komen aanstaande woensdag. Is Sony bang of niet… Je ziet en hoort het in de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch