Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over nasty verkoopcijfers Xbox consoles & proces PlayStation

28/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de voor de vaste kijkers heerlijk vertrouwde dinsdagochtend, staat hij te shinen op de net zo vertrouwde website: Een kakelverse editie van de Peepshow. De rubriek waarin Boris en JJ op stevige maar beargumenteerde wijze ingaan op de zakelijke kant van gaming. In deze editie hebben de twee het over een viertal onderwerpen. Het gaat niet heel goed met de verkopen van de Xbox/Series X/S. Waar ligt dat aan en gaat het in de toekomst beter worden? Plus, wordt de soep wel zo heet gegeten als opgediend? Verder kijken we naar het proces wat PlayStation aan de broek heeft gekregen, een ‘flater’ van Ubisoft en de power van Fortnite. Al deze kwesties worden behandeld in de editie van de Peepshow van dinsdag 28 november.

Het gaat niet best met de verkoop van de Xbox Series X/S

De boodschap van Xbox momenteel is ‘Play Anywhere’. En dat wordt door gamers vrij letterlijk genomen. De verkoop van de Xbox Series X/S is namelijk in Europa ingestort. Hoe komt dat en kan Xbox er wat aan doen om de verkoop weer aan te laten trekken? Plus, klopt het bericht wel helemaal? De beide heren doken in de materie en komen in deze video met hun antwoord. Dan PlayStation. Die hebben een proces aan de broek van een strijder tegen commerciĆ«le wanpraktijken. Mocht Sony die verliezen, dan kunnen ze mogelijk een schadeclaim van ruim 6 miljard euro verwachten. Wat is er aan de hand? En welke implicaties kan dit proces hebben voor de rest van de industrie?

Hoe zorgen de drie dat ze over 5 jaar nog steeds succesvol zijn?

Ubisoft begin nogal een flater de afgelopen week. Althans, dat is wat ze zelf zeggen. Maar is dat ook zo? Was het inderdaad een flater of willen ze een experiment wat niet goed viel op een gemakkelijke manier rechtzetten? De twee kijken ook naar de cijfers van Fortnite. Die franchise gaat namelijk nog steeds als een speer. Een vergelijking met de Call of Duty-serie laat dat eens te meer zien. Deze onderwerpen kun je allemaal voorbij zien en horen komen in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch