Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over mispeer Xbox met Redfall, Ubisoft+ & Pentagon leaker

19/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer of geen weer. De wereld draait door. En hard ook. De gamesindustrie doet rustig mee aan deze rat race. Dus gebeurde er de afgelopen week van alles en nog en wat dat past bij het concept van de Peepshow. Twee mannen die de zakelijke beslommeringen binnen de industrie bekijken, op hun eigen manier analyseren en vervolgens becommentariëren in video-vorm. We brengen niet de waarheid. Die hebben we immers niet in pacht, we geven een mening. En die opinies staan nu voor je klaar: een nieuwe editie van de Peepshow. De vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. Dit keer hebben Boris en JJ aandacht voor de mispeer die Xbox lijkt te gaan maken met de launch van Redfall, de komst van Ubisoft + naar Game Pass, en de aankoop van Rovio door Sega. Over deze onderwerpen en meer ga hier meer over zien en horen in de Peepshow van dinsdag 11 april 2023. Click dus maar snel op de Play knop en check de video.

Waarom laat Xbox Redfall in deze vorm uitkomen?

Redfall is de eerste game van Bethesda die onder het nieuwe bewind van Xbox valt. Games als Deadpool hadden nog een deal lopen met PlayStation en die werd gerespecteerd. Redfall is echter een console exclusive. En dus zou je zeggen dat Xbox nu wil aantonen dat ze on par zijn met PlayStation als het gaat om de kwaliteit van hun ‘eigen’ games. Maar niet dus. Redfall komt uit met 30 fps. Hoe dan? Boris en JJ buigen zich over deze kwestie.

De Pentagon Leaks en videogames

We gaan het ook hebben over de Pentagon Leaker. De man die de zeer geheime documentatie over de oorlogen die de VS voert, online zette. Wie deed dat? Zat er een masterplan achter of was het gewoon een eenling? Toch hopelijk geen gamer in dat geval? Het antwoord zie en hoor je in deze Peepshow.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch