Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over bizarre redenatie Jim Ryan, waarde publishers & lokalisatie

12/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pasen of geen Pasen. De wereld draait door. Zo ook de gamesindustrie. Dus gebeurde er de ook afgelopen week van alles en nog en wat dat past bij de insteek van de Peepshow. Content die we bekijken, analyseren en becommentariëren in deze video. En dus staat hij nu voor je klaar: een nieuwe editie van de Peepshow. De vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. Dit keer hebben we weer aandacht voor de aankoop van Activision/Blizzard. PlayStation baas Jim Ryan reageerde namelijk bijzonder verrassend op het voorlopige oordeel van de Britse Mededingingsautoriteit, de CMA. En dan kunnen we het toch niet laten om het er even over te hebben. Verder hebben we het over de waarde van de diverse publishers (mocht je ze willen kopen), en de stand van zaken rond de PSVR2. Je gaat hier meer over zien en horen in de Peepshow van dinsdag 11 april 2023. Click dus maar snel op de Play knop en check de video.

PlayStation gaat volgens Jim Ryan kapot zonder Call of Duty

Er is gelukkig meer dan alleen de Activision/Blizzard zaak. Zo gaan we in deze aflevering van de Peepshow bekijken wat de verschillende publishers momenteel waard zijn. Zitten er nog koopjes bij voor PlayStation, Tencent, Xbox of andere partijen? Want dat er wat gaat veranderen de komende tijd dat is volgens on wel zeker.

Hoeveel zijn de publishers momenteel waard?

Dn was daar een intrigerende tweet van een community manager van Nintendo. Waarom wij Nederlanders altijd de buitenlandse social media van Nintendo checken en nooit de lokale versie. En waarom ageren wij altijd zo tegen lokalisatie van games? Wat zit daar achter. Boris en JJ gaan bij zichzelf te rade om te achterhalen wat hier de reden van is? Het antwoord ga je krijgen in deze verse editie van de Peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch