Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over matige groei Xbox Game Pass & Square dist Japanse markt

02/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een dag later dan normaal (grote releases gaan altijd voor), is het is tijd voor de enige echte Peepshow. Met de bekende veteranen JJ en Boris achter de desk. Ga er maar eens lekker voor zitten want het knettert af en toe ouderwets in deze aflevering. De heren zijn immers niet te beroerd om een pittige uitspraak het web op te slingeren.¬†En nu kan je de twee wel de schuld geven van alles, maar de game-industrie levert de onderwerpen om eens goed boos of verbaasd over te worden pook echt aan op een presenteerblaadje. Dit keer doet Square bijvoorbeeld, een maand of wat na het afstoten van de Westerse studio’s, de uitspraak dat de Japanse markt niet afdoende is voor hen om goede winsten te kunnen blijven maken. Hoe dan? En gaat het lekker met Xbox Game Pass?

Xbox haalt de targets voor groei Game Pass bij lange na niet

En dan de Xbox. Boris en JJ hemelden de service van Microsoft al een aantal maanden op. Maar de cijfers lijken wat anders te zeggen. Voor het tweede jaar op rij haalt Xbox de targets niet als het gaat om de groei van het aantal game Pass abonnees. En ze misten dat target ook niet zo’n beetje ook. Wat is er aan de hand en passen de twee heren nu hun mening aan? Je krijgt het antwoord in de Peepshow van woensdag 2 november 2022.

Call of Duty: Modern Warfare 2 staat op een schijfje met 72 MB aan data…

We hebben het in deze Peepshow ook over het aandeel META, aka Facebook, dat hard aan het crashen is en aantal zaken die niet helemaal lekker vallen rondom de launch van Call of Duty: Modern Warfare 2. Want een diskje waar met 72mb op staat? Wat is dat dan weer? Je gaat dit alles zien en horen in deze nieuwe editie van de Peepshow.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch