Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over massa ontslag Twitch en wie verdient wat in gamesindustrie?

28/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe editie van de Peepshow. De vaste prik op de dinsdag voor de vele Premium Bazen. En ja, we gaan gewoon verder met ons feuilleton over de aankoop van Activision/Blizzard. Lekker aan het einde van de video. Maar dat is natuurlijk niet alles. Er gebeurden de afgelopen week ook genoeg andere opvallende zaken die Boris en JJ met jullie willen bespreken. De twee hebben het onder meer de grote problemen bij Twitch, de uitslag van de beste publisher van het jaar op basis van cijfers bij reviews en een antwoord op de vraag welke uitgever het meeste geld verdiende in 2023. Je gaat het allemaal zien en horen in de Peepshow van dinsdag 28 maart 2023. Ram dus maar snel op die Play knop. Dan start de video direct op.

Twitch zet 400 mensen op straat

Het loopt niet lekker bij Twitch. De kijkersaantallen loopt snel terug en dus ook de (advertentie) inkomsten. Gevolg, 400 mensen kregen de afgelopen de zak. Hoe slecht gaat het met Twitch en is er een manier om dit tij te keren? Boris en JJ geven hun mening over deze zaak. Nu alle belastingpapiertjes zo langzamerhand zijn ingeleverd kunnen we de balans opmaken over 2022. Welke publisher verdiende wat? En wie scoorde qua reviews het beste van alle uitgevers? Boris en JJ bekijken de lijsten en zien een opvallende afwezige.

Loopt de zaak rond de aankoop van Activision/Blizzard op zijn einde?

Uitsmijter is deel 2189078388 van de feuilleton over de aankoop van Activision/Blizzard door Microsoft. Al ruim een jaar lang maken we er vrijwel wekelijks content over. Want de ellende gaat maar door. Ooit moet het natuurlijk een keer stoppen. Kwam dat moment het afgelopen weekend toen de Britse mededingingsautoriteit hun voorlopige oordeel naar buiten bracht? Boris en JJ hebben het oordeel doorgenomen en geven zoals altijd hun ongezouten opinie over de uitspraak en de gevolgen daarvan.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch