Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@}$% over Diablo 4 beta, NFT’s Square & ware reden aankoop Activision

21/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is een dinsdagochtend zonder een nieuwe editie van de Peepshow. Inderdaad, een iets minder leuke dinsdagochtend. De industrie slaapt gelukkig nooit en dus konden we ook deze week een video vullen met een aantal opmerkelijke zakelijke beslommeringen. In deze editie bespreken de vaste presentatoren Boris en JJ vier belangrijke topics die deze week in de het nieuws waren: de nieuwe game van Square Enix met daarin NFT’s, de béta van Diablo 4 die niet helemaal soepel liep op de eerste dag, het nieuwe Newzoo rapport over de gamesindustrie in 2022 en natuurlijk de zaak rond Activision/Blizzard. We willen de kijkers immers geen ontwenningsverschijnselen gaan geven. Click snel op de Play button en check de Peepshow van dinsdag 21 maart 2023.

Waren de server problemen op dag 1 van de Diablo 4 bèta nu wel of geen issue?    

Laten we beginnen met het eerste onderwerp: Square Enix is bezig met een nieuwe game genaamd Symbiogenisis waarin NFT’s (non-fungible tokens) een grote rol zullen spelen. En wel op een hele aparte manier. Boris en JJ bespreken in deze video wat ze vinden van het idee van Square Enix en of ze denken dat dit een beetje bij gamers gaat aanslaan? Het tweede onderwerp behelst de bèta van Diablo 4. Iets waar veel gamers al maandenlang op zaten te wachten. Helaas werkte de bèta de eerste dag van launch niet echt goed. Je zou kunnen zeggen, ‘het is een bèta, dus dat kan gebeuren’. Maar klopt dat in dit geval wel? Het antwoord op deze vraag hoor je in deze Peepshow.

2022 was de industrie niet welgezind

Onderwerp is ook het Newzoo rapport over de gamesindustrie in 2022. Newzoo is een bekend onderzoeksbureau dat elk jaar een rapport uitbrengt over de gaming industrie. Trends & ontwikkelingen in de gaming markt worden geanalyseerd. Hoe verging het de industrie in het post Corona tijdperk? Het antwoord tref je aan in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch