Menu Premium
Loading...

!@#$% over ‘maffe’ tweet Google Stadia ‘baas’ & de Facebook plicht bij Oculus VR

27/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe !@#$% show. De mannen zitten klaar om zonder rem erop hun mening te geven over de zakelijke nieuwtjes in de games industrie. Onder andere over Alex Hutchinson, die opeens even goed in the pictures stond. Als je jezelf nu afvraagt wie dat is, dan is dat niet raar. Toen hij op Twitter een aantal tweets de wereld ingooide, leek het er heel even op alsof hij de grote baas van Google Stadia was maar dat bleek schijn. Hij zou zichzelf graag tussen de grote namen als een Phil Spencer of Shigeru Miyamoto gezien hebben maar hij is enkel de Creative Director van een studio binnen Google Stadia. Om erachter te komen wat deze meneer nou precies gezegd heb, check je deze Peepshow.

Denk maar niet dat je zomaar je online aankoop kunt retourneren bij Playstation…

Wij zijn dan wel Gamekings, we zien dus wel. Maar onze community kan er ook wat van. Dankzij een kijker zijn wij op de hoogte gebracht van het retourbeleid van Playstation. Waarbij we bij bijvoorbeeld op Steam de game kunnen “testen” en erachter komen of dit echt iets voor ons is of niet en dan indien nodig kun je dan nog gewoon je geld terug vragen. Op de PS5 schijnt dit dus (nog) niet mogelijk te zijn. Bij betaling moet je er mee instemmen zonder dat je weet of je de game 100% zeker tof vind.. Is dit in deze tijd nog steeds werkbaar of is een online aanschaf gewoon iets anders dan de aankoop van een fysiek product? Boris en JJ praten er over.

Zonder Facebook geen Oculus games

Wanneer je jouw zuur verdiende geld hebt uitgegeven aan een Oculus VR headset, denk je dan niet dat je games kunt kopen en deze direct spelen. Zonder een Facebook account kun je deze namelijk niet veel. Maar wat als je nou niks te maken wil hebben met Facebook? Kun je dan niks doen met je Oculus?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch