Menu Premium
Loading...

!@#$% over Bethesda wel of niet console-exclusief & PS5 en privacy

20/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ zitten klaar voor om hun ongezouten mening te geven over het nieuws binnen de game industrie. De !@#$% is het platform waarop wij dit als geen ander kunnen doen, dus hou je vast. Met onder andere Phil Spencer die iets meer duidelijkheid heeft gegeven over de samenwerking tussen Xbox en Bethesda. Want gaan Bethesda games nu wel of niet console exclusief worden? En de twee gaan het hebben over de cheaters die zich weer van hun beste laten zien in de Call of Duty: Black Ops Cold War Beta.

Console spelers worden getergd door PC cheaters

De Call of Duty Black Ops Cold War Beta was voor PS4-spelers al een aantal weken te spelen. Om precies te zijn kon je de beta op 8 en 9 Oktober spelen als je de game ge pre-ordered had en van 10 tot 12 Oktober was er een open Beta voor alle bezitters van een PS4. Dat ging allemaal leuk en aardig. Afgelopen weekend was het echter uit met de pret. Toen was de beta namelijk ook uit te proberen op de Xbox en PC zolang gamers de game daar hadden gepreorderd. En waar de Xbox fanbase geen probleem vormden, daar waren de PC spelers dat wel. De aimbots vlogen je om de oren. Gaat crossplay dus wel werken?

Hoe zit het met de privacy op de PS5?

En toen was daar opeens een update op de PS4. Je download hem en klaar zou je denken. Maar op deze update valt toch wel het een en ander aan te merken. Toen de spelers na de update in een party gingen, kregen ze namelijk opeens de melding “Please be aware that voice chats in parties may be recorded and sent to us by other users. By participating in voice chats, you agree to your voice being recorded.” Klinkt beetje eng. Want wat moeten we daar nou van vinden.. Gelukkig hebben we Boris op de redactie, onze eigen privacy man en die gaat het je even haarfijn uitleggen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch