Menu Premium
Loading...

!@#$% over Loot Boxes EA, niet indrukwekkende next gen en Microsoft

25/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa smeer de zonnebrand uit je ogen en kom lekker kijken naar de peepshow! Waarin Loot Boxes helemaal geen Loot Boxes zijn maar gewoon leuke verassingen! Volgens EA dan eh. Wordt jij ook wel eens lekker verrast en vliegen de tientjes dan ook uit je portemonnee?

EA gaat je lekker verrassen, tadaaa!

Kan je tegen verrassingen? Ja? Nee? EA gaat je lekker verrassen met hun Loot Boxes, mooi toch? Boris en JJ barsten erover los en vinden dat het gokken is. Ze kunnen zich er behoorlijk druk over maken en dat kunnen ze eigenlijk niet hebben met deze hitte… Ze leggen je nog eens goed uit hoe die Loot Boxes precies werken en bijvoorbeeld in FIFA of Star Wars Battlefront. Worden we gedwongen om een “verassing” te kopen

Er wordt een ijs aanslag gepleegd

Niet schrikken, maar er wordt een ijs aanslag gepleegd in deze show… Boris en JJ worden overvallen door een zoete en ijskoude verrassing, dat kunnen ze wel gebruiken met dit weer!

Next-gen consoles zijn meer van hetzelfde

In een interview met Video Games Chronicle vertelt Atsushi Inaba dat hij het moeilijk vindt om enthousiast te worden over wat hij tot nu toe van de next-gen consoles gezien en gehoord heeft. De nu bekende nieuwe SSDs, processoren, en videokaarten zijn volgens hem meer van hetzelfde. Ze zullen vast voor betere graphics en kortere laadtijden zorgen maar het blijven allemaal dingen die al bestaan. En hoewel deze verbeteringen goed voor de consument zijn, is Inaba vooral teleurgesteld dat het vergeleken met voorgaande generaties maar weinig innovatief of “disruptive” is.

Hij is daarentegen veel enthousiaster over cloud-platformen zoals Google Stadia.

It’s hard to get excited about stuff that kind of already exists, but has been repurposed to a certain degree. That’s why for me, things like cloud platforms represent innovation and something very, very different – they’re platforms that excite me and where I feel there is a lot more innovation happening.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch