Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over ‘leugens’ van Bobby Kotick & de sores van Battlefield 2042

23/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De shitshow rond Activision Blizzard is nog niet voorbij. Sterker nog, het is sinds vorige week alleen nog maar erger geworden. Met dank aan The Wall Street Journal. Want dat stuk plaatste wel een flinke bom onder de kont van de inmiddels bij iedereen wel bekende Bobby Kotick. Er is steeds meer bekend over hoe de situatie intern nu precies was en welke rol Kotick daarin speelde. Tot nu vertelde hij immers dat hij van niets wist en dat hij dé persoon was om al deze ellende te stoppen. Nu blijkt het tegendeel waar te zijn. JJ is in de materie gedoken en komt met een schokkende tijdslijn. Eentje die voer is een stevige Peepshow over Activision Blizzard en voornamelijk Bobby Kotick. Want hoe gaat dit aflopen? En zit Kotick er nog aan het einde van deze week?

Bobby Kotick was niet bekend met de situatie bij Activision Blizzard

We hebben natuurlijk ook een aantal andere onderwerpen. De gamesindustrie is groter dan Activision/Blizzard alleen. Zo zijn er ook Rockstar en EA. Beide partijen leverden de afgelopen week een game af die niet helemaal lekker werkte. En dan drukken we ons zacht ut. Dit zorgde voor veel woede onder gamers. Hoe kan dit steeds maar weer gebeuren? En hoe lullen die partijen zich hier uit? Kan dat überhaupt.

Heeft Activision Blizzard nog een toekomst

Tot slot hebben we ook een opmerkelijk inkijkje op het reilen en zeilen bij Nintendo. En dan met name in de old days. de jaren ’90. Hoe rekruteerden de Japanners hun nieuwe werknemers? Waar letten ze op? Met dank aan de oud VP marketing van Nintendo Amerika weten we nu meer. En dat is best bizar. Al deze onderdelen ga je zien en horen tijdens deze nieuwe editie van de Peepshow. Eentje die we opname toen Kotick nog de leiding had over Activision/Blizzard. Gaat dat volgende week nog zo zijn…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch