Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over GTA Trilogy & dalende verkoopcijfers Call of Duty Vanguard

17/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij de Peepshow van deze week. De rubriek waarin we vooral bespreken wat er niet goed gaat in de gamesindustrie. En gelukkig gat er genoeg wel goed. Maar dat terzijde. Dit keer draait de Peepshow om een aantal games die zijn uitgekomen. En die niet bepaald voldeden aan de hooggespannen verwachtingen. We hebben het dan over Battlefield 2042, GTA The Trilogy The Definitive Edition en Call of Duty Vanguard. Wat is er dan aan de hand bij de bovenstaande titels? Daar gaan JJ en Boris het is even goed over hebben in de Peepshow van vandaag.

De magie van Rockstar Games lijkt weg te zijn bij GTA Trilogy

Het is natuurlijk geen Peepshow zonder een pittige  discussie. Want wat is er aan de hand? Het lijkt er de laatste tijd op dat bijna geen enkele game die uit komt, ook echt af is. En dat steekt de beide heren omdat games wel duurder worden en de industrie ook steeds meer vormen van monetization in de games lijken te stoppen. Fair enough maar zorg dan ook dat je de zaakjes op orde hebt en communiceer oprecht. En dat lijkt niet altijd te gebeuren. Neem het verhaal rond de release van de GTA Trilogy. Die is niet fraai. En dan hebben we het niet eens over de games zelf. Boris en JJ zijn er, ook vanuit hun liefde voor Rockstar, vol ik gedoken en komen met een emotioneel betoog.

Call of Duty Vanguard en Battlefield 2042 lijkt het niet echt goed te doen

Jawel er is een nieuwe Call of Duty. Bij ons kon je de review vorige week al zien. De game heeft echter (nog) niet zo veel mensen bereikt. De verkoop is in vergelijk met vorig jaar flink achter uit gegaan. En dat geldt voor zowel de fysieke als de online verkoop. In deze Peepshow tonen we de cijfers. Wat is er aan de hand? En gaat dit gevolgen hebben? Daarnaast is er nog een shooter uitgekomen. Battlefield 2042. En ook die release liep niet al te soepel. De game kent behoorlijk wat bugs. Ook staat de game niet echt hoog op Twitch, terwijl hij splinternieuw is. Dat was vroeger wel anders. Ook hier kijken Boris en JJ naar n de Peepshow van woensdag 16 oktober.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch