Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Call of Duty: Vanguard Premium Review: ‘Is de game zonder Warzone de moeite waard?’

13/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een game dat we elk jaar kunnen verwachten. Het heeft soms zombies, een story en een multiplayer mode. Dan kunnen we het maar over één game hebben. Dat is natuurlijk Call of Duty. Met Vanguard is er een nieuw deel uit. Het komt uit in een periode waarin ook een nieuwe Battlefield en een nieuwe Halo het levenslicht ziet. Dus zullen ze moeten pieken. Call of Duty veteranen JJ en  Skate spelen de game samen met Huey, die de franchise een aantal jaren vanwege CoD-moeheid had laten liggen. Ze zitten aan tafel en gaat het is uitgebreid hebben over deze game .Het heeft een story mode, zombie mode en een mulitplayer. En Warzone komt later met een nieuwe map. Werkt deze mix nog? Of is dit de zoveelste Call of Duty titel en kun je hem rustig overslaan? Je gaat het allemaal horen en zien in de Premium review van Call of Duty: Vanguard.

Het verhaal speelt zich af in WW2

De story mode is vaak een kort verhaal. Hoe zit dat in dit deeltje? Is het wederom een soort korte actie film? Of hebben ze het bij developer Sledgehammer over een andere boeg gegooid? Vanguard speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Dat is niet de eerste keer. Daarom is de vraag, brengt het wat nieuws met zich mee? En hoe zit het met het historisch verantwoorde karakter? Is de game woke? De drie gaan het natuurlijk ook hebben over de zombie mode. Die mode heeft zeker veel fans in COD-community. Hoe is deze editie? Is het vet? Is het gruwelijk en wil je het sowieso spelen? Of is het een herhaaloefening?

De multiplayer mode van Call of Duty Vanguard

Voorts moeten we het vanzelfsprekend hebben over de multiplayer modes. Daar draait CoD immers om. Hoeveel maps zitten erin, is het vet en hoe is de balans? Kun je dit spelen als een newbie. Of wordt je gegarandeerd keihard afgestraft. Verder gaan we het ook hebben over de graphics zelf. Ziet het er goed uit? En hoe speelt het op de PS4? Want dat is net zo belangrijk. En hoe houden de servers het uit? Dit en meer gaan je allemaal zien en horen in de Premium review van Call of Duty Vanguard.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch