Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over kans van slagen Steam Deck & ‘neergang’ World of Warcraft

20/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een verrassing was dat dan? De Steam Deck van Valve viel afgelopen donderdag echt zo maar uit de lucht. In Einde van de Week Live hebben we het al over deze nieuwe handheld gehad, maar in de Peepshow is het tijd om te kijken naar de zakelijke kant? Wat is de potentie van dit stuk hardware? Vormt het een bedreiging voor de Switch of staat het echt op zichzelf. Naast dit onderwerp gaan Boris en Daan (die JJ wegens een vrije dag vervangt) ook naar de neergang van World of Warcraft, de eerste line-up van publishers voor de GamesCom en Netflix dat zich ook met gaming gaat bezig houden.

Moet Nintendo al wakker liggen van de Steam Deck?

De Steam Deck dus, een nieuwe handheld van Valve. Of beter gezegd, hun eerste handheld. Daar zijn logishcerwijs wel wat vragen over te stellen. Wat voor gevoel krijgen we bij dit apparaat? Waarom werd de Steam Deck niet op de E3 aangekondigd? Gaat de Steam Deck een bedreiging voor de Switch worden? En hoe verliep de preorder actie? Boris en Daan hebben het er uitgebreid over in deze aflevering van de Peepshow. Waarbij het interessant is hoe Boris, die aan de ene kant fan is van de Switch, maar ook vrijwel al zijn games op de PC speelt, tegen het apparaat aankijkt. 

Streamer Asmongold zit Blizzard goed dwars

Dan World of Warcraft. dat heeft onlangs nogal wat spelers verloren toen een beroemde influencer, Asmongold, besloot te stoppen met de MMO van Blizzard en aan de slag ging met Final Fantasy Online. Wat vinden de twee ervan dat één infleuncer in staat is een machtig merk als World of Warcraft een flinke klets om de oren te verkopen? Dit en meer onderwerpen zie je allemaal behandeld worden in de Peepshow van dinsdag 20 juli.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch